Nieuw: Spam je Blog!


Vanaf deze maand heb ik een nieuw vast item op mijn blog: Spam je Blog! Iedere maand plaats ik een blog waarbij ik andere blogs de gelegenheid geef om zich voor te stellen en zichzelf te promoten. Dit om zelf nieuwe blogs te ontdekken en om mijn bezoekers de mogelijkheid te geven kennis te maken met andere leuke blogs. En uiteraard ook om mijn mede-bloggers de kans geven hun blog een beetje bekender te maken. 

Eens in de zoveel tijd zal ik ook webshops de mogelijkheid geven om zichzelf voor te stellen. Zoals vandaag, ter gelegenheid van de eerste keer spammen :-D

Dus schroom je niet en Spam je Blog of Webshop! Ik ben benieuwd naar jullie reacties :)


Volg Kleine Wondertjes ook via Bloglovin'InstagramFacebookTwitter en Pinterest.

12 opmerkingen:

  1. Hoi,
    thanks voor de mogelijkheid! Als nieuwe moeder blog ik ook over dingen waar ik tegenaan loop en interview ik moeders met mooie verhalen op www.fittevrouwen.nl
    Dank voor je spam mogelijkheid!
    Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit moet ik ook eens gaan doen op mijn blog, leuk!

    Ik ben een alleenstaande moeder van een zoontje van 9 maanden, Maxim. Op mijn blog schrijf ik over ons leven, hoe het is om mijn kindje alleen op te voeden en over een week ga ik schrijven over hoe het mij bevalt als studerende mama. Ik ga dan namelijk Sociologie studeren. Je kunt mijn blog bekijken op www.gomommygo.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoii Ida,

    Wat een super leuk idee!! De website www.babyshopathome.nl mag je echt niet missen. Een shop vol leuke producten en niet alleen voor tijdens de zwangerschap en je baby! Ik kreeg vorige jaar verschillende mailtjes van vaste klanten die het jammer vonden dat ze niet meer konden shoppen omdat de babytijd voorbij was. Dit heeft me aan het denken gezet én aan het shoppen gebracht.

    Sinds afgelopen jaar is de webshop flink uitgebreid. Niet meer alleen voor de baby maar óók voor je peuter, kleuter, voor jezelf en hele leuke feestartikelen.

    Dus heb je geen baby (meer)? Geen SMOES! Je moet echt even langskomen en gezellig komen shoppen.

    Tot zo op www.babyshopathome.nl.

    Groetjes Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! Ik ben zelf een maand geleden begonnen met bloggen en het ligt me enorm goed. Mijn blog is http://ecesoleil.be/ neem dus gerust een kijkje en veel lees plezier

    Liefs, Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoiii! Ik ben Nicole van www.meisje-eigenwijsje.nl, ik heb een dochtertje van alweer bijna 6 maanden en ik schrijf over haar, het moederschap, mijn postnatale depressie, diy's, recepten, fotografie, lifestyle, enzovoort.. Binnenkort komt er ook een winactie online dus houd het in de gaten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk! Ik spam graag mijn blog http://www.bloggenenloggen.nl. Op dat blog vertel ik alles wat ik heb geleerd over bloggen, en hopelijk kan ik anderen daar mee helpen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat lief!!!! Na mijn blond momentje ook mijn spam ;)

    Wil je meer te weten komen over mij, ben je op zoek naar leuke DIY’s, lekkere recepten of leuke win-actie’s? Dan ben je op mijn blog aan het goede adres! www.mar-joya.nl Je kunt hier ook doorklikken naar mijn webshop :)

    Hier kun je terecht voor schattige of juist stoere gehaakte newborn- (!!), baby- en kinderartikelen. Uiteraard haak ik ook voor meisjes & dames. Verder vind je hier bijzondere sieraden, wanddecoraties en ander moois. Op een kleine uitzondering na, is alles helemaal uniek! Alles komt namelijk uit mijn hart, hoofd en handen. Zie je snel!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lees alles over psychosociale problemen via deze website: http://www.ordeopdezaak.nl/blog

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lief dat we mogen spammen!
    Mijn blog Omagazijn is speciaal voor actieve oma's met jonge kleinkinderen. Ik schrijf o.a. over leuke uitstapjes, spelletjes en cadeautjes voor kleine kinderen en de rol van grootouders. Kom eens een kijkje nemen op www.omagazijn.nl!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Kom eens gezellig meelezen op http://homeiswherethemagichappens.blogspot.nl/ :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Misschien een beetje laat, maar ook stel ik mijn webshop graag voor :).

    Mijn webshop heet Haarfrutsels.nl. Wat de naam al zegt, ik verkoop haaraccessoires. De collectie bestaat uit (zelfgemaakte) haarspeldjes voor de kleintjes, haaraccessoires voor jou en bruidshaarmode voor jouw mooiste dag voor een scherpe prijs.

    De collectie heb ik in de loop der tijd uitgebreid met knutselmaterialen zoals lint, applicaties, buttons, bottlecaps etc zodat je zelf ook je eigen creatie kan maken.

    Bestellingen worden vanaf 20 euro binnen Nederland gratis verzonden en vanaf 25 euro naar België. Voor alle nieuwe klanten: gebruik de code "nieuweklant" voor 5% korting op je eerste bestelling.

    Ik zie jullie snel op www.haarfrutsels.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hi, ik maak armbandjes voor mijn webshop Leuke Sieraden. Kijk gerust rond, zit jouw stijl er niet bij? Geen probleem, maak ook bandjes op bestelling! Prijzen vanaf € 1,95, tot snel :)

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...