Mama Musthave: de Swarovski armband van HippeSieraden *

Onlangs heb ik weer een superleuk pakketje ontvangen voor een review, namelijk deze prachtige handgemaakte Swarovski armband van HippeSieraden. Een echte Mama Musthave!  


Deze supermooie armband kan 3 keer om de pols gewikkeld worden en bestaat uit twee mooie leren bandjes. Aan de bandjes zit een oud zilverkleurig metalen hanger in druppelvorm met daarin een schitterend Swarovski kristal. De armband is afgewerkt met oud zilverkleurige eindkapjes en een oud zilverkleurige sluiting met extra ringetjes zodat de armband altijd past. De armband is ontworpen door HippeSieraden zelf.
De blauwe armband was echter zo populair dat deze inmiddels is uitverkocht, maar de Mama Musthave is gelukkig nog wel in het roze verkrijgbaar! En in de SALE! Voor slechts € 8,95 is deze prachtige armband van jou :)


        
Uiteraard heeft HippeSieraden nog veel meer leuke sieraden in de shop, zoals kettingen en oorbellen. Naast de sieraden verkopen ze ook diverse mooie sjaals en hippe portemonnees.

Ook is het mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen waarmee je iemand anders kunt verrassen, bijvoorbeeld jouw moeder of een goede vriendin.

Ik wens je in ieder geval alvast veel shopplezier ;)

* Deze review bevat één of meerdere door mij ontvangen producten.Volg Kleine Wondertjes ook via Bloglovin'FacebookTwitter en Pinterest.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...