Mr. Monkey & Mrs. Butterfly, de webshop voor fashionable kids! *

Stoere babykleding en hippe kinderkleding voor kinderen van 0 - 8 jaar, dat vind je bij Mr. Monkey & Mrs. Butterfly. Een superleuke webshop met een nog leuker assortiment! Van romper tot boxershort, van legging tot shirt, schattige rokjes, het is er allemaal verkrijgbaar.






Sit back & relax
Als jonge moeder weet Sophie, de eigenaresse van Mr. Monkey & Mrs. Butterfly, als geen ander hoe de eerste maanden na de geboorte van een baby verlopen. Alles draait om de kleine spruit en er blijft nog maar weinig tijd over voor andere dingen, zoals bijvoorbeeld even lekker shoppen. Dus wat is er nu makkelijker dan dit vanuit huis te kunnen doen? Een leuk extraatje van online shoppen: achteraf mag jij de pakjes open maken. En wat is er nu leuker dan cadeautjes krijgen ;)

Een leuke mix voor Boys & Girls
De collectie van Mr. Monkey & Mrs. Butterfly bestaat uit een leuke mix van diverse merken, zo vind je er kleding van o.a. Kidscase, Tumble 'N Dry, Little Eleven Paris en Stones and Bones. 

De collectie is onderverdeeld in een shop voor Boys en een shop voor Girls. In iedere shop heeft Sophie alvast een aantal superleuke Must Haves voor jou geselecteerd, erg handig :) Wat ik ook erg leuk en handig vind is het Lookbook, een overzicht van allerlei mooie outfit-foto's die ter inspiratie kunt gebruiken tijdens het shoppen. 


Mijn favoriete items
Uiteraard heb ik zelf ook even een bezoekje aan de shop gebracht en een paar leuke items gevonden die ik echt even met jullie moet delen. Wat dacht je van deze hippe jeans samen met dit leuke shirtje? Of dit prachtige jurkje van Bengh? Allebei verkrijgbaar in de shop voor Girls. 
  
     

Uiteraard heb ik ook voor de jongens een paar leuke items uitgezocht. Deze mooie lichte spijkerbroek staat heerlijk zomers in combinatie met dit shirtje. Beide items zijn van het merk Tumble 'N Dry. Ook dit leuke boxpakje vind ik erg schattig! Natuurlijk zijn al deze items verkrijgbaar in de shop voor Boys.
  
    

Blog
Wil je niks missen van deze superleuke webshop? Volg ze dan via hun blog waar ze regelmatig blogs plaatsen over uiteenlopende onderwerpen, variërend van vakantiechecklisten tot outfit-inspiratie.

Opruiming tot -60%
Enthousiast geworden en zin gekregen om te shoppen? Ze hebben nu opruiming met kortingen tot maar liefst 60%!! Dus slag je slag bij Mr. Monkey & Mrs. Butterfly!

* Dit artikel is een advertorial.

Volg Kleine Wondertjes ook via Bloglovin'Instagram, FacebookTwitter en Pinterest.



1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...