Instagram Diary - week 42 + 43


Inderdaad, je ziet het goed, ik heb de titel van deze blog veranderd :) door de weeknummers te vermelden vind ik het iets overzichtelijker om bij te houden wanneer wat precies is gebeurd :) In week 42 heb ik bijna geen foto's gemaakt, maar in week 43 wel weer een heleboel, dus vandaar weer een combi :)



Mmmm, zaterdag kookte ik een heerlijke, goed gevulde Antilliaanse kippensoep, vol met verse groenten zoals zoete aardappel, pompoen en mais.  




Ik hoop niet dat het aan de soep heeft gelegen, maar in de nacht van zaterdag op zondag was Dévi hartstikke beroerd. Ook de volgende dag voelde hij zich absoluut niet lekker. Hij lag bijna de hele dag stilletjes op de bank, terwijl hij normaal super actief is en enorm veel kletst. Zo sneu :(




Zondagavond voelde hij zich iets beter, in ieder geval goed genoeg voor een spelletje met mama :) Maandag bleef hij nog thuis om wat aan te sterken en dinsdag zou hij weer naar school gaan, maar helaas werd hij maandagnacht weer ziek :(




Nadat Dévi op bed lag, heb ik nog snel het huis gepoetst en daarna was het even tijd voor wat me-time, lekker languit op de bank tv kijken met een kopje thee. 




Woensdag probeerde ik voor het eerst hummus. Nu had ik het eerder deze week zelf gemaakt, maar alles weggegooid omdat ik twijfelde of de smaak wel goed was. Deze gekochte hummus smaakte bijna hetzelfde, alleen net een tikkeltje lekkerder en qua smaak iets meer in balans, erg lekker en zeker een aanrader!




Op Pinterest kom ik telkens de mooiste plaatjes tegen met houten huisjes en hippe woonkettingen, dus ik heb besloten om hier zelf ook mee aan de slag te gaan. Deze spulletjes heb ik allemaal bij Xenos gekocht, daarna heb ik een muurtje geverfd en een plankje op laten hangen. Het resultaat zien jullie binnenkort op mijn blog :)


Donderdag was Dévi eindelijk weer fit genoeg om naar school te gaan, vooraf zat hij nog even gezellig met zijn beste vriendje naar Paw Patrol te kijken. 


Op Instagram werd mij gevraagd #widn Dévi was deze dag voor het eerst weer naar school, dus ik heb in alle rust mijn blog bij kunnen werken :)




Donderdagavond heb ik samen met Dévi gezonde zalm omelet wraps van I Love Healh gemaakt en gegeten. Erg lekker! Klein minpuntje: ze waren vrij licht en daarom hadden we al vrij snel weer honger, ik denk daarom dat ze beter geschikt zijn als lunch :) 


Nog even het resultaat :) let niet op de vreselijke kleuren, dat komt omdat het al avond was en ik alleen een telefoon heb om foto's mee te maken :)


Volg Kleine Wondertjes ook via Bloglovin'InstagramFacebookTwitter en Pinterest.


4 opmerkingen:

  1. Die zalm wraps ga ik zeker ook eens proberen, bedankt voor de tip! En huisjes en kettingen zijn hier ook volop aanwezig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuke trend is het he? Ik vind het geweldig, nu maar hopen dat het net zo wordt als ik in gedachten heb :)

      Verwijderen
  2. Ik vind die komkommer met wortel leuk. Gezond en fleurig! En makkelijk om klaar te maken : )

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En gezond :) vaak doe ik er ook nog wat snoeptomaatjes bij, Devi is er dol op :)

      Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...