Geef zwangerschapskleding een tweede kans via Happy Belly's! *


Ben jij zwanger en op zoek naar leuke zwangerschapskleding, maar wil je daar niet teveel geld aan uitgeven? Dan ben je bij Happy Belly's op het goede adres! Hier vind je de leukste tweedehands en outlet zwangerschapskleding van merken zoals Mama Licious, Noppies en Esprit tegen scherpe prijzen. 

En dat niet alleen, naast zwangerschapskleding verkoopt Happy Belly's ook diverse mooie kettingen, de Boobytag en de Mommy Measure. Leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven. Kun je geen keuze maken voor een cadeautje? Dan is een cadeaubon een leuke optie. 

Ook voor jouw baby heeft Happy Belly's een leuke collectie tweedehands babykleding in de shop, van merken zoals Name It, Lief en Mexx. 


Milestone Cards
Sinds kort kun je bij Happy Belly's ook terecht voor de populaire Milestone Cards. Met de Milestone Cards kun je alle mijlpalen van je zwangerschap of je baby vastleggen. Op de betreffende dag schrijf je de datum op de kaart en maak je een foto waarop deze kaart duidelijk zichtbaar is. Superleuk en helemaal hip! En ook erg geschikt als kraamcadeautje. 

             

Winkel aan huis
Wil jij de kleding liever eerst even passen of in het echt zien voordat je het koopt? Ook dat is mogelijk! Happy Belly's heeft namelijk een winkel aan huis. Hier kun je als zwangere vrouw langskomen om de positiekleding te te zien en te passen. De winkel is gevestigd in Wateringen en is iedere dinsdagavond geopend van 19:30 - 21:30. Ben je niet in de gelegenheid om op dit tijdstip langs te komen? Dan is het mogelijk om op afspraak langs te komen.

   


Verkopen via of aan Happy Belly's
Heb jij nog leuke zwangerschapskleding die jij niet meer gaat gebruiken? Dan kun je hier geld mee verdienen, deze kleding kun je namelijk verkopen via Happy Belly's. Hiervoor zijn 3 mogelijkheden:

1. Je ontvangt na goedkeuring van je kleding direct een bedrag voor je kleding;

2. Je doneert een deel van de opbrengst aan Stichting BabySpullen, nl …..% (max 40%);

3. Je ontvangt 40% van de verkoopprijs van een verkocht kledingstuk.


Uiteraard zitten hier wel enige voorwaarden aan verbonden, deze vind je hier. Let ook even op de kleur van het stoplicht, deze geeft aan welke en of er kleding ingebracht kan worden.

Al met al is Happy Belly's een leuke, veelzijdige winkel voor zwangere vrouwen en mama's en iedereen die op zoek is naar een leuk kraamcadeautje.

* Dit artikel is een advertorial.


Volg Kleine Wondertjes ook via Bloglovin'InstagramFacebookTwitter en Pinterest.

1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...