Het Molletje en zijn auto..... *

Enige tijd geleden ontving ik weer een leuk mailtje met de vraag of ik interesse had om een product te reviewen. Deze keer niet voor mijzelf of mijn partner, maar voor Dévi :)

Ik kreeg de mail van Lucie, de eigenaresse van Molletje & friends, een webshop met de allerleukste producten van Molletje en zijn vriendjes.Molletje is het hoofdpersonage uit een gelijknamige reeks tekenfilmpjes. Misschien ken je ze nog wel van vroeger? Molletje is een vrolijk, schattig, sociaal diertje en leeft in een dierenrijk zonder klassenverschil. Samen met zijn vriendjes muis, konijn, kikker en egel beleeft hij spannende avonturen.


Voor de review kreeg ik deze mooie houten trekauto van Molletje opgestuurd. Deze trekauto is gemaakt van Europees hout en kan helemaal gedemonteerd worden. Bij het rijden draaien de oogjes van het autootje, iets wat Dévi helemaal geweldig en superinteressant vindt! 

Het pakketje werd echt als een cadeautje bezorgd. Erg leuk en dit gaf Dévi het gevoel dat hij een beetje jarig was. Zo schattig :)Het uitpakken was dan ook een groot succes!Zoals je op de foto's kunt zien was Dévi erg blij met het autootje. Hij kent Molletje verder niet van tv o.i.d. maar toch vindt hij het erg leuk om met de trekauto en het poppetje te spelen. Molletje heet inmiddels al vele avonturen beleefd en meerdere racewedstrijden gewonnen ;) Dévi speelt er echt dagelijks mee, erg leuk om te zien! 

In de webshop van Molletje & friends vind je nog veel meer leuke producten van Molletje en zijn vrienden, zoals boeken en filmshouten speelgoed en knuffels. Erg leuk allemaal, ook als je kindje verder niet bekend is met de tekenfilmpjes. 

Het trekautootje van Molletje uit deze review kost € 20,95 en is hier verkrijgbaar.

Veel shop- en speelplezier!


* Deze review bevat één of meerdere door mij ontvangen producten.Volg Kleine Wondertjes ook via Bloglovin'InstagramFacebookTwitter en Pinterest.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk zo'n moderne mol, die een auto heeft. En goed idee, die combinatie auto - boek.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...