Personal Update: hoe gaat het nu in Rotterdam?


Het is nog maar twee maanden geleden dat wij zijn verhuisd, maar het voelt alsof het al veel langer geleden is. Alles is zo snel gegaan, een week nadat we in Rotterdam gingen wonen was ik al aan het werk in mijn nieuwe baan en ging Dévi al naar zijn nieuwe school. En aangezien wij in een vertrouwde omgeving zijn gaan wonen, waar wij ook al eerder hebben gewoond, voelt het alsof we nooit zijn weggeweest :)

Op het moment dat wij gingen verhuizen hadden wij echter nog niet allebei een baan in Rotterdam. Mijn partner had wel een overplaatsing aangevraagd, maar dit had helaas iets meer tijd nodig, omdat er natuurlijk wel eerst ergens een plekje vrij moeten komen. Gelukkig heeft deze situatie niet al te lang geduurd, hij heeft ongeveer een maandje heen en weer moeten reizen tussen Groningen en Rotterdam, maar vanaf 1 april jl. kon hij fulltime aan de slag in Rotterdam. Voorheen werkte hij slechts 20 uur per week, dus dit is helemaal geweldig natuurlijk! Twee jaar lang hebben wij ons ontzettend veel zorgen gemaakt over werk en inkomen, en dat is nu eindelijk afgelopen! Uiteraard weet je nooit wat er in de toekomst nog op je pad komt, maar wij hopen in ieder geval dat we nooit meer in dezelfde situatie terechtkomen als de afgelopen twee jaar. 

Verder vindt Dévi het ook echt superleuk hier in Rotterdam. Hij heeft het erg naar zijn zin op zijn nieuwe school (daarover later meer) en bij zijn nieuwe gastouder. Ook in het huis en in de omgeving heeft hij het helemaal naar zijn zin. Een hele opluchting! Het is natuurlijk niet niks zo'n verhuizing naar de andere kant van Nederland. Wel mist hij soms zijn vriendjes en zijn oma, maar gelukkig niet in extreme mate. Onlangs zijn we nog een paar dagen naar Groningen geweest en hebben we bij oma gelogeerd en zijn vriendjes opgezocht. En binnenkort komt oma weer gezellig een nachtje bij ons logeren. 

Het gaat dus hartstikke goed in Rotterdam :) We hebben nog geen moment spijt gehad van onze verhuizing en hebben het enorm naar onze zin hier in de grote stad :)


Wil je meer zien van mijn leven als mama? Volg mij dan ook via InstagramFacebookTwitterBloglovin' en/of Pinterest.

3 opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...