Kiki 1 jaar online, wat vliegt de tijd!

Het is nu exact 1 jaar geleden dat Speelgoed Kiki haar webshop live ging. Een spannend avontuur dat zij zeker graag verder voortzetten. Maar wat gebeurde er zoal het afgelopen jaar?


De eerste bestellingen: met vallen en opstaan
Als Belgische webshop krijg je ook wel eens een bestelling vanuit Nederland. Op zich geen probleem, de afspraken met B-post waren gemaakt. Maar ze zagen 1 ding over het hoofd: in Nederland staan er na elke postcode ook nog 2 letters, met terugkerende pakjes tot gevolg. Maar ze leren snel en de pakjes naar Nederland komen nu dus perfect aan!


Kiki werd socialer?
Gekke titel, want ze kunnen niet zeggen dat ze niet sociaal waren voordat ze een webshop hadden. Maar ze werden vooral online socialer. De Facebook-pagina die eerst zo’n 120 fans telde heeft er nu een dikke 800. Twitter hadden ze niet en daar maken ze nu leuk gebruik van met een kleine 500 volgers. Verder maakten ze ook kennis met YouTube, Google+ en vooral: Pinterest. Iets waar ze eerst niet bekend mee waren, maar waar ze nu stiekem een beetje verslaafd aan zijn.

Nieuwe producten
Er verandert meer op een jaar dan je denkt, merken ze nu. Zo hebben ze een hoop nieuwe producten online geplaatst. Wat dacht je bijvoorbeeld van ballonballen? Of fantastische houten blokken van hun nieuwe, uiterst duurzame merk Tegu? Leuke steps en loopfietsjes waren niet nieuw. Maar om het plaatje compleet te maken kwamen er te gekke Nutcase kinderhelmen bij. En tot slot: spulletjes komen, spulletjes gaan, maar ons houten speelgoed blijft altijd bestaan.

Korting!
Om hun verjaardag te vieren geeft Speelgoed Kiki t/m donderdag 7 mei a.s. maar liefst 10% korting op alles met de code: KIKI1JAAR. Veel shopplezier!


Wil je op de hoogte blijven van leuke webshops of meer zien van mijn persoonlijke leven als mama? Volg mij dan ook via Instagram, Facebook, Twitter, Bloglovin' en/of Pinterest.


2 opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...