Spam je Blog!



Het is alweer even geleden dat ik een 'Spam je Blog' artikel heb geplaatst, december was de laatste keer. Hoog tijd dus voor een nieuwe 'Spam je Blog'! Iedere maand plaats ik een blog waarbij ik andere blogs de gelegenheid geef om zich voor te stellen en zichzelf te promoten. Dit om zelf nieuwe blogs te ontdekken en om mijn bezoekers de mogelijkheid te geven kennis te maken met andere leuke blogs. En uiteraard ook om mijn mede-bloggers de kans geven hun blog een beetje bekender te maken.

Dus schroom je niet en Spam maar raak! Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties


Volg Kleine Wondertjes ook via InstagramFacebookTwitterBloglovin' en Pinterest.

25 opmerkingen:

  1. Hoi, mijn naam is Conchita en ik blog samen met willemijn op www.beautyfanatic.nl. Wij zijn beiden professionals uit de beautybranche en willen onze kennis graag delen.
    Ik op het gebied van huidverzorging en Willemijn op het gebied van styling. Het is onze missie om toegankelijk te zijn voor de normale vrouw en nuttige adviezen te geven. Wij zijn dan ook niet de zoveelste beautyblog die een review over make-up schrijft. Wij proberen professionele adviezen te geven die voor iedereen informatief zijn. Recent hebben wij een artikel geschreven over huidverzorging bij baby's http://beautyfanatic.nl/de-dos-en-donts-over-huidverzorging-bij-babys/. Wellicht is dit leuke informatie voor jouw bloggers. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje zouden willen nemen op onze blog.

    Liefs Conchita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben pas begonnen met bloggen en vind het heel leuk!
    Er gaat van alles van reviews tot mijn gedachten gangen over de dagelijkse dingen die ik tegenkom, neem zelf maar een kijkje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik blog op www.patricianeemtjemee.nl. Daar schrijf ik over vanalles wat ik mee maak in het leven, wat ik koop, eet, maak en meer. Vandaag heb ik een winactie online staan. Zie ik je daar?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik blog op www.samenbesparen.blogspot.com en schrijf onder andere over besparen, consuminderen, ons zoontje en mijn huidige tweelingzwangerschap, echt over van alles wat! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk! Ik kom via fb op je blog en ben hem wel vaker tegen gekomen maar volgde je nog helemaal niet, erg! Ga ik nu dus doen. Ik heb een mamablog www.mamamaai.nl waar het op het moment wat stil is want ik ben net vorige week bevallen van mijn derde wondertje. Ik heb weer heel veel ideetjes dus wil het bloggen weer op gaan pakken maar HELLUP geef me wat meer uren in een dag. Het weekend, dan moet het er echt weer van gaan komen. Thanx in ieder geval voor het spammen :) liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Normaal spam ik mijn blog niet zo heel veel, maar wie weet helpt het wel. Ik blog op www.kidzblozzy.nl en probeer van alles uit met de kidz, zolang het maar leuk is. Vandaag hebben we weer een lekker recept gemaakt, iets wat je niet zomaar zou bedenken: een krans van croissantdeeg, ei, spek en kaas. Misschien iets voor komende zondag?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dag Ida,

    Sinds deze ochtend kreeg ik een melding van jou op Bloglovin, maar ik ben nét veranderd van site en heb dus die pagina verwijderd.
    Ik volg je terug op bloglovin, dus je kunt mij snel terugvinden op mijn nieuwe pagina!

    .

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mijn blog heet Sander en Daantjes mintgroene blog en ik schrijf over vanalles, maar vooral over besparen en ons zoontje Tobias...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vooruit, ik zal ook maar weer eens meedoen met een spamrondje. Je kan mij vinden op http://www.mamaliefde.nl een echte klassieke mamablog met allerlei mamadingen. Persoonlijk, opvoeding, recepten, diy en regelmatig sensopatisch speltips.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Bezoek ook eens onze blog over beauty, fashion, lifestyle en diverse onderwerpen.
    Wij zijn ook te volgen op sociaal media en ook hebben we ons eigen YouTube kanaal.
    Wij zien en spreken je graag veder op onze blog www.makeyoubeautiful21.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Bezoek ook eens onze blog over beauty, fashion, lifestyle en diverse onderwerpen.
    Wij zijn ook te volgen op sociaal media en ook hebben we ons eigen YouTube kanaal.
    Wij zien en spreken je graag veder op onze blog www.makeyoubeautiful21.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Geen idee hoe ik nou op je blog kwam. Maar hier is een nieuw blog om te ontdekken. Ik heb een creatief blog. Je vind het op www.stampinutopia.nl. Ik maak kaartjes, doe aan scrapbooking en af en toe maak ik wat anders. De producten waar ik mee werk, verkoop ik ook. En dat loopt best leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hee, op #BLOG kwam ik via Google+ bij deze blog. Het niet echt iets voor mij (door mijn leeftijd) maar ik laat nooit een spam je blog gaan! Ik blog over lifestyle, persoonlijke dingen en fashion, neem snel een kijkje! Kus

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat leuk dat je dit doet!

    Mijn naam is Sylvahna en ik blog eigenlijk over alles wat mij bezig houd en mij gelukkig maakt. Je komt er vrijwel van alles tegen. Zo blog ik in mijn blog categorieën: "Travel", "Life", "Run Run Run", "Healthy", "I Love", "Fashion" etc.

    Ik zie je graag terug op http://Sylvahna.com !

    Liefs, Sylvahna

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoii,

    Ik blog ongeveer 2 of 3 keer per week over nail art, nagellak, nail art tools en reviews daarvan. Ook zet ik wekelijks een nieuwe nail art tutorial op mijn blog!

    Ik blog op weheartpolish.blogspot.nl

    x Eva

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuk! Verrassend Genoeg is een persoonlijke lifestyle blog over (gezond) eten, mode, reizen en design. Iedere dag verrassende content over alles wat het leven leuker maakt. http://verrassendgenoeg.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik ben Kaylee Joosten, een student van 19 jaar oud. Op mijn blog blog ik over alles wat ik leuk vind. Van beauty, fashion en lifestyle tot muziek en food. Alles heeft een persoonlijk snufje van mijn eigen. Ik probeer het zo origineel mogelijk te houden.

    http://www.beautylookbykaylee.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi, leuk dat we mogen spammen.Ik ben Babs, moeder van een zoon van 20 jaar. Ik heb een beauty en lifestyleblog, eigenlijk van alles wat. http://www.beautybybabs.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuk initiatief! Net als jij ben ik een bloggende moeder, op Leuk met kids blog ik onder meer over DIY ideeën, kinderkamer inrichting, vakantie en uitjes met kids, restaurants, eten, shoppen, foto's, apps, muziek, kinderkleding trends, verjaardag ideeën en opvoeding. Je vind mijn blog hier: http://www.leukmetkids.nl/.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Altijd leuk :) ik blog op WhtnysWorld, mijn persoonlijke, mama, lifestyle blog.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat lief dat we mogen spammen! Sinds vandaag blog ik op http://www.thesparklingbeauty.nl Mijn blog gaat vooral over beauty, fashion, gezondheid en de dingen die ik meemaak.
    Mijn Bloglovin: https://www.bloglovin.com/blogs/sparkling-beauty-13626309
    Mijn Instagram: http://instagram.com/thesparklingbeauty/
    Hope to see you there ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Yay! Wat lief dat we mogen spammen. Mijn blog is Younique (www.youniqueblog.nl) een blog bomvol kleurrijke DIY's, vrolijke vondsten en awkward momenten. Ik zou het superleuk vinden als je een kijkje nam.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Super leuk, mijn naam is Lieke en sinds kort heb ik mijn blog aangepast van een woonblog naar een lifestyle blog. Dit omdat wij in april ons kleintje verwachten en mijn interesses daardoor verbreed zijn. ik blog over van alles en heb nu een leuke winactie online! Nemen jullie een kijkje?

    Liefs Lieke
    http://robust-posch.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hi Dames,

    We zijn een leuke nieuwe webwinkel begonnen met allemaal sieraden. De collectie is nu nog beperkt maar we willen snel uitgroeien! Op de site kan je leuke armbandjes en horloges vinden voor een klein prijsje en tot en met 1 april krijg je 10% korting op je eerste bestelling met code: opening10. Schrijf je je in voor onze nieuwsbrief krijg je nog een code wat je recht geeft op 2 euro korting! Mis dit dus niet en kom naar YourFrosting.com!

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...