LCEE: Een sportieve collectie voor stoere boys

De zomercollectie van LCEE kunnen we dit jaar omschrijven als een klassiek sportieve collectie voor stoere jongens. Frisse kleuren worden gecombineerd met wit en navy wat een rijke uitstraling geeft.



Een collectie vol vernieuwende kleuren en artworks. Met de zomercollectie van LCEE stapt elke jongen zelfverzekerd de deur uit. Watergreen, turquoise en fel geel worden gecombineerd met wit en navy en dit zorgt voor nieuwe frisse outfits. 

Ook in deze collectie heeft LCEE veel aandacht besteedt aan de details. Het artwork doet dit seizoen denken aan de Amerikaanse stad Boston. Uitgewerkte prints met teksten, applicaties en rijke badges maken deze collectie compleet. Korte broeken kunnen perfect gecombineerd worden met een luchtig T-shirt met hippe col of juist met een mooi sweat colbert of vest voor stijlvolle zomerdagen.



Over LCEE
Sinds 2008 heeft LCEE het chiquere segment in de kinderkledingbranche weten te veroveren. Casual chique voor jongens, voor een feestje maar ook voor een schooldag of om lekker in buiten te spelen. De kleding is verkrijgbaar in de maten: 62 tot en met 164.


Volg Kleine Wondertjes ook via InstagramFacebookTwitterBloglovin' en Pinterest.

2 opmerkingen:

  1. Wat een fijne frisse, zomerse kleurtjes! Ik krijg er helemaal een lentegevoel van.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Laat het zonnetje maar komen! Dit soort kleuren koop ik ook voor mijn zoon.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...