Mijn week op Instagram #9 & #10


Het is alweer even geleden dat ik een Instagram Diary met jullie heb gedeeld. Twee weken geleden op precies te zijn. Vorige week was mijn vriend namelijk jarig en daarom heb ik een weekje overgeslagen, family first :) Maar daarom heb ik nu des te meer leuke foto's voor jullie. 


Ik begon twee weken geleden met allerlei gezonde voornemens, minder suiker, tarwe enz. Helaas lukt me dat nog steeds niet zo goed, maar ik bakte wel heerlijk gezond bananenbrood. 


Dit is het resultaat :) hij was nog een beetje te zacht, maar ik weet inmiddels hoe ik dat op kan lossen. Ik zal het recept binnenkort met jullie delen.


Deze week at ik voor het eerst mijn leven gedroogde moerbeien en ik vond ze superlekker! Echt een aanrader, het zijn net snoepjes :)


Woensdag plaatste ik voor het eerste een recept op mijn blog, een gezond appeltaartontbijtje met havermout. In het recept gebruik ik nog gezoete amandelmelk, maar inmiddels ben ik over naar de ongezoete variant, nog gezonder!


Deze variant is ook erg lekker! Havermout met banaan, rozijntjes en kaneel. 


Vrijdag is Dévi nog lekker vrij van school. Deze vrijdag gingen wij een gezellig een dagje zwemmen.


Bij een dagje zwemmen horen natuurlijk ook patatjes, en ja, daar gingen dus mijn goede voornemens ;)


Zomaar een foto van mijn mooie mannetje, wat hou ik toch veel van hem!


Ik was op Instagram inmiddels twee keer getagd voor de 20 random facts tag, door Uit & Thuis met Kids en door Go, Mommy, go!. Daarom plaatste ik deze dinsdag  mijn versie vol random weetjes over me, myself and I. 


Ik had ze eigenlijk al opgeborgen, mijn sandaaltjes, maar ineens werd het weer zomers weer. Dus heb ik ze maar weer uit de kast gehaald, samen met mijn witte broek. Inmiddels hebben mijn nagels ook een mooi kleurtje hoor ;)


Qua eten was dit een hele slechte week voor mij. Door verjaardagen en een belofte aan Dévi at ik o.a. (teveel) taart, pizza, patat en pannenkoeken. Ik merk dit ook direct aan mijn lichaam, dat schreeuwt om gezonde voeding. Vandaar dit gezonde ontbijtje met yoghurt, speltmuesli, amandelen en gojibessen #mjam


Vrijdag kocht ik deze twee leuke shirtjes bij de C&A, met 40% korting, dat is altijd leuk! De foto is niet echt geweldig, maar ze zijn echt heel leuk haha ;)


Dévi was hier zo lekker aan het spelen voor het slapengaan. Hij had vanalles onder zijn kleedje gezet, zodat hij allemaal hobbels, bobbels en heuvels kreeg, dat maakt de race natuurlijk extra spannnend ;)


Ook deze avond kon ik het niet laten om even lekker te snoepen. Iets waar ik later spijt van kreeg, want ik werd enorm misselijk :( een leer voor de volgende keer dus....


Vandaag had ik een sollicitatiegesprek, dus deze heb ik zondagavond zo goed mogelijk voorbereid. Ik schrijf altijd even een aantal puntjes op zodat ik deze goed kan onthouden en verwoorden :) anders ben ik bang dat ik alles door de zenuwen vergeet ;)


Volg Kleine Wondertjes ook via Bloglovin'InstagramFacebookTwitter en Pinterest.

2 opmerkingen:

  1. Dat bananenbrood ziet er lekker uit!
    De slippers vind ik erg leuk. Ik zit hier inmiddels met uggs aan mijn voeten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou, slippers zijn de kast alweer in hoor en de dichte schoenen en pantoffels zijn weer volop in gebruik :-D

      Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...