Kleine Lucas en Mocador: handgemaakte, unieke producten voor vrouwen en kleine baby's *

Deze keer heb ik niet één, maar maar liefst twee leuke webshops voor jullie: Kleine Lucas en Mocador.
 

Kleine Lucas: prematuur kleding voor de allerkleinsten
Het idee voor Kleine Lucas is ontstaan in 2007, toen werd na 31 weken de jongste zoon van eigenaresse Nicole Beerens geboren. Dit was natuurlijk veel te vroeg en de kleine Lucas woog daarom ook maar slechts 1120 gram. Uiteraard had Nicole daarom prematuur kleding nodig. Dit was op zich ook wel te vinden, in het ziekenhuis rouleerden deze kleertjes onder alle te vroeg geboren kindjes. Echter het aanbod was minimaal en alle kleertjes zagen er vrijwel hetzelfde uit.


In 2012 kreeg Nicole eindelijk te tijd om haar ideeën uit te werken en is zij gestart met Kleine Lucas, een webshop met prematuur kleding voor de allerkleinsten, van maat 36 t/m 48. En niet zo maar prematuur kleding, maar mooie handgemaakte setjes, gemaakt van heerlijk zachte materialen. Zowel voor jongens als voor meisjes vind je bij Kleine Lucas de leukste en schattigste setjes. 

               

Al vrij snel heeft Nicole de webshop uitgebreid met diverse andere leuke babyartikelen, zoals speenkoorden, leuke hoesjes voor het boekje van het Consultatiebureau en Bandana slabbers. Deze slabber heeft een mooie, hippe look en beschermt de kleding als een kindje veel kwijlt, bijvoorbeeld bij het doorkomen van de tandjes. De Bandana slabber is in vele leuke printjes, motiefjes en kleurtjes verkrijgbaar. 

  

Mocador: luxe shawls, uniek en handgemaakt
Naast Kleine Lucas heeft Nicole onlangs een tweede webshop geopend: Mocador. In deze webshop verkoopt ze prachtige, trendy, handgemaakte shawls. Deze luxe shawls zijn van een hele mooie kwaliteit en in drie verschillende modellen verkrijgbaar: groot, klein en lang


   

De shawls kunnen op twee manieren gedragen worden, omdat er twee verschillende dessins in de shawl verwerkt zijn. Daarnaast kunnen ze als omslagdoek en heupdoek gedragen worden. De luxe shawls van Mocador zijn erg veelzijdig dus!

Bij Mocador kun je ook terecht voor een shawl in de kleuren van het bedrijf waarvoor je werkt. Dus sta je bijvoorbeeld als webshop veel op beurzen? Dan is het wel erg leuk om als extra promotie een shawl te dragen met de kleuren van jouw logo. Meer informatie over deze service vind je hier 

* Dit artikel is een advertorial.

Volg Kleine Wondertjes ook via Bloglovin'InstagramFacebookTwitter en Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...