Jochie & Meiske: kleding voor stoere jongens en hippe meisjes *

Het is inmiddels alweer september en dit betekent dat de herfst steeds een beetje dichterbij komt. We hebben er zelfs al een voorproefje van gehad. Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant...dan mogen er weer nieuwe outfits voor de kids geshopt worden :-D En dat is altijd leuk natuurlijk!

Een webshop waar je zeker even een kijkje moet nemen als je op zoek bent naar nieuwe baby- of kinderkleding voor de herfst is Jochie & Meiske


Voor groot & klein
Bij Jochie & Meiske vind je een gevarieerd aanbod van bekende en minder bekende merken, zoals Dirkje, Retour, Dutch Heroes en Quapi. Ze verkopen kleding van maat 56 t/m maat 152, dus je kunt er terecht voor groot en klein! Van schattige babypakjes tot stoere longsleeves met kol en hippe jurkjes, je komt echt vanalles tegen in deze shop.


Een merk dat er voor mij direct uitspringt is Quapi. Hip voor meisjes, stoer voor jongens, echt superleuk! Ook voor baby's hebben ze een aantal leuke items in hun collectie, van maat 62 t/m maat 80. Elk kledingstuk heeft een vrolijk, creatief design met een mooie pasvorm en de kleding is kwalitatief zeer goed. 

Een ander merk waar ik een aantal hele gave items van ben tegengekomen is Retour Denim de LuxeZij hebben een hoge kwaliteit collectie jeans voor jongens en meisjes. Naast jeans biedt Retour ook een mooie collectie shirts, truien, blazers, vesten etc. Alle artikelen zijn met de hand gemaakt en afgewerkt tot in de kleinste details. 


Kraamcadeau's & kraampakketten
Naast babykleding en kinderkleding ben je bij Jochie & Meiske ook op het juiste adres voor kraamcadeaus. Je kunt er zelfs zelf een kraampakket samenstellen en deze direct in een mooie verpakking bij de kersverse ouders thuis laten bezorgen. Helemaal naar eigen wens en eigen budget. En er is voldoende keuze, kleertjes zijn natuurlijk goed, maar je kunt ook kiezen voor een schattige knuffel, een knuffeldoekje of bijvoorbeeld een speenkoord. Alles mag!


    

Gratis cadeaubon t.w.v. 10 euro!
Bij besteding vanaf € 75,- ontvang je een cadeaubon van € 10,- helemaal gratis! Dat is nog eens een fijn extraatje. Kun je zelf niet kiezen of wil je iemand gewoon lekker zelf laten winkelen? Dan is het ook mogelijk om een cadeaubon te bestellen. De bon wordt leuk ingepakt en elke gewenste waarde is mogelijk. 

Dus, ben jij op zoek naar stoere en hippe baby- of kinderkleding voor de herfst of een kraamcadeautje voor vrienden, familie of een collega? Kom dan lekker shoppen bij Jochie & Meiske!

* Dit artikel is een advertorial.

Volg Kleine Wondertjes ook via Bloglovin'InstagramFacebookTwitter en Pinterest.

1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...