Een dagje uit mijn leven als mama - zondag 5/4/2015

De laatste tijd blog ik veel over gezond eten en afvallen, maar dat is natuurlijk niet het enige waar ik mij mee bezig houd :) Vandaar dat ik jullie weer eens meeneem in een dagje uit mijn leven als mama. 


Deze keer heb ik gekozen voor eerste paasdag. Dit was namelijk zo'n heerlijke, fijne, relaxte dag. Om te beginnen mocht ik uitslapen, altijd leuk natuurlijk :-D Rond een uur of 9:30 uur ben ik opgestaan en gaan douchen. De vorige avond had ik al een en ander klaargezet voor onze paasbrunch en dus hoefde ik die ochtend alleen nog maar de broodjes af te bakken en het beleg etc. op tafel te zetten. 

Ik vind dit altijd zo gezellig, zo lekker lang en ontspannen met z'n drietjes ontbijten. Dit doen wij normaal namelijk nooit, omdat mijn partner altijd wisselende diensten draait. Eigenlijk alleen met Pasen of Kerst en een enkele keer tussendoor in het weekend. Het is dus echt even samen genieten als gezinnetje. Ook Dévi vind het superleuk, van hem mag het elke dag wel Pasen of Kerst zijn :-D

Na de brunch ging mijn partner softballen en hadden Dévi en ik plannen om lekker naar buiten te gaan. Uiteraard moest ik eerst alles nog even opruimen en aangezien al die lekkere broodjes nogal kruimelen, ging ik ook nog even snel de keuken en de woonkamer stofzuigen. Daarna heb ik samen met Dévi een wandeling gemaakt (nou ja, Dévi ging fietsen) en zijn we naar de speeltuin geweest. Dévi had deze week bij een traktatie op school een bellenblaas gekregen en wou heel graag bellen blazen. Na ons bezoekje aan de speeltuin hebben we daarom nog even lekker in het zonnetje voor het huis gezeten en heeft Dévi zijn potje bellenblaas helemaal leeggeblazen :-D 

Eenmaal in huis heeft Dévi nog even met zijn autootjes gespeeld en hebben we samen tennis en honkbal gespeeld op de Wii. Daarna was het al vrij snel weer tijd voor mij om te koken. Koken? Ja, inderdaad, wij hebben niet gegourmet, maar ik heb gewoon gekookt :-D Overigens vind ik gourmetten wel erg lekker en gezellig hoor, maar aangezien mijn partner wat later thuis zou komen, hadden we hier geen tijd voor. Ik heb die avond Antilliaanse gestoofde kip gemaakt met rijst, gebakken aardappeltjes en sla. 

Na het avondeten heb ik nog even wat met Dévi gekletst en gespeeld en rond 19:30 uur was het tijd voor hem om te douchen en te gaan slapen. Voor het slapen gaan heb ik nog een verhaaltje voorgelezen en daarna heb ik eigenlijk weinig meer gedaan :-D Ik heb lekker nog wat in huis gerommeld, een wasje opgevouwen en wat tv gekeken en daarna ben ik lekker op tijd op bed gegaan.
Wil je meer zien van mijn leven als mama? Volg mij dan ook via Instagram, Facebook, Twitter, Bloglovin' en/of Pinterest.


2 opmerkingen:

  1. Lieff die foto's, en je verhaal doet me zoo aan mijn eigen kleine man denken! Little boys are the best! Ik ga ook altijd lekker met hem op stap.. en nu dan de andere kleine ookbmee in de buggy! En ik ben benieuwd naar je Antiliaanse recept!

    Liefsss, Camilla

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...