Spam je Blog!


Het is weer hoog tijd voor een nieuwe 'Spam je Blog'! Iedere maand plaats ik een blog waarbij ik andere blogs de gelegenheid geef om zich voor te stellen en zichzelf te promoten. Dit om zelf nieuwe blogs te ontdekken en om mijn bezoekers de mogelijkheid te geven kennis te maken met andere leuke blogs. En uiteraard ook om mijn mede-bloggers de kans geven hun blog een beetje bekender te maken.

Dus schroom je niet en Spam maar raak! Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties!

Volg Kleine Wondertjes ook via InstagramFacebookTwitterBloglovin' en Pinterest.

18 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik spam graag mijn blog over hardlopen voor moeders: http://www.renmamaren.com.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd fijn als je een blog mag spammen! www.kidzblozzy.nl De blog gaat over alle het leuke in een kinderleven. Als je nog eens leuke activiteiten, knutsels of recepten nodig hebt voor je kidz, dan zit je goed!

    Ben je al een beetje gesetteld in New York aan de Maas?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Soort van :-D we wonen sinds zaterdag in het nieuwe huis, maar er moet nog wel veel gedaan worden. Dévi is deze week op zijn nieuwe school begonnen en ik begin komende maandag weer met werken :)

      Verwijderen
    2. Als je maar alvast een plek heb om te slapen, dan komt vaak alles goed. Rustig aan en succes met je nieuwe baan! Ook al is het tijdelijk, wie weet bij drie keer is scheepsrecht?

      Verwijderen
  3. Lief dat we mogen spammen. Ik vind dit soort artikeltjes altijd fijn om zo nieuwe blogs te ontdekken. Zo heb ik nu ook die van jou gevonden!

    Ik blog op http://yourdailyintake.com over alle fijne dingen in het leven waar ik blij van word. Een kleine greep aan onderwerpen: DIY, recepten (glutenvrij), gekke weetjes, persoonlijke artikelen en hebbedingetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk idee! En inderdaad kom je zo hele leuke blogs tegen. Graag promoot ik mijn blog/online magazine: www.lipstickmamas.nl: Lipstickmamas is er voor werkende mama's. Met tips, inspiratie en wat humor op gebied van werk, kinderen, gezin, relaties, food, vrije tijd, body en mind.
    En wil je als gastblogger iets willen plaatsen wat past? Altijd welkom!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk! Mijn blog over alles en nog wat.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk idee! en bedankt voor de gelegenheid ;) Ik ben Jessica een mama blogger. Ik blog over alles wat mama's bezighoud. Dus over kinderen, leuke uitjes, beauty, knutselideeën en nog veel meer! Ook vind ik het belangrijk dat mijn lezers wat te vertellen hebben en zoek ik altijd naar mensen die hun verhaal voor 1x op mijn blog willen delen. Het gaat dan om bevalling en zwangerschap verhalen maar ook om verhalen van mensen die iets bijzonders hebben mee gemaakt. Heb je een leuk verhaal? laat het me dan weten! uiteraard vermeld ik je blog erbij indien gewenst maar anoniem je verhaal vertellen mag natuurlijk ook!

    Liefs, Jessica van www.lipstickshine.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuk dat we mogen spammen! Een foodblog met makkelijke recepten van over heel de wereld. Ik geef je een kijkje in mijn eigen keuken en toon mijn nieuwste en favoriete creaties. http://cravingsinamsterdam.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lief dat we mogen spammen :-). Ik blog veel over kids-onderwerpen met voorliefde voor kindermode ;-), en daarnaast schrijf ik ook af en toe over interieur: www.savedwithstyle.blogspot.nl
    X, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk dat we ons blog mogen spammen. Ik blog over tips voor bewuster eten, mijn leuke hotspots, onze kidsuitjes, mommy's musthaves, kortom leuke dingen, waar je blij van wordt.
    http://www.zoetenzodeventer.nl/blog/gezonde-ontbijt-snack-en-lunch-bucketlist/

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk!! Ik ben op dit moment zwanger en blog over het zwanger zijn, shop tips, tips voor dagjes weg, wonen en nog zo veel meer! Zou het leuk vinden als jullie een kijkje willen nemen op mijn blog!

    Liefs Lieke
    Robust-posch.blogpost.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi!
    Ik blog een paar keer per week over nail art, nagellak, en soms wat persoonlijks. Elke zondag zet ik een nieuwe nail art tutorial op m'n blog en voor de rest schrijf ik o.a. reviews.
    Ik blog op http://weheartpolish.blogspot.com/

    x Eva

    BeantwoordenVerwijderen
  12. http://blondeswithablog.blogspot.nl/

    2 bff- blondines die schrijven over beauty, fashion en lifestyle.
    momenteen op e blog: een serie super toffe winkels in het centrum van Groningen.
    zeker het klikken waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik blog op http://celineschrijft.be. Je vindt er boekrecensies, reviews, artikelen en columns.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hey allemaal!!

    Mijn naam is Anna, en mijn blog, http://ikinfrankrijk.weebly.com/ gaat over mijn verhuizing naar Frankrijk, fashion, DIY's, huisdieren, lifestyle, inspiratie en nog veel meer!
    Dus als je even tijd hebt, kom kijken!

    Love, Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Bloggen doe ik al een tijdje, maar sinds kort heb ik een nieuwe blog: http://www.daibelezza.com ! Hierop blog ik over beauty, fashion en lifestyle.

    Ik sta open voor commentaar, en wil er ook zeker van leren!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik blog niet over beauty in de letterlijke maar figuurlijke zin. De natuur is ook prachtig! en de wezens die erop leven nog meer. Als gedragsbioloog ben ik gefascineerd door katten. Met mijn blog probeer ik mensen te informeren en misschien zelfs wel te inspireren om het leven van onze huiskatten te veraangenamen! Het artikel waar ik het meest trots op ben heb ik geschreven naar aanleiding van een noodkreet van een vrijwilliger die met kittens (ook kleine wondertjes!) werkt http://www.treatoflife.com/?p=154.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...