Op naar fit & gezond: Kayla Itsines week #1

Zoals beloofd hierbij een verslag van mijn eerste week Kayla Itsines. Vorige week zaterdag heb ik een start gemaakt met haar Healthy Eating & Lifestyle Plan (H.E.L.P.). En tot mijn verbazing heb ik het best aardig vol kunnen houden. 


Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik het niet helemaal volgens haar guide heb gevolgd en dat ik verder ook niet heb gesport, maar qua voeding ging het echt super! Ik ben in één week iets meer dan 1 kilo afgevallen, iets waar ik natuurlijk superblij mee ben :-D Ook merk ik dat ik me veel fitter voel en meer energie heb gedurende de dag.

Zoals ik al aangaf heb ik haar guide niet heel strikt gevolgd, maar ik heb wel goed gekeken naar wat hier allemaal in staat en daar mijn eigen menu's mee gemaakt. Zo heb ik o.a. witte rijst vervangen voor zilvervliesrijst (iets waar ik overigens nog steeds wel heel erg aan moet wennen), heb ik sinds deze week enorm veel fruit in huis (o.a. druiven, aardbeien, blauwe bessen, bananen, appels en mango) en eet ik alleen nog mager vlees (kip en rund) en vis (zalm en tonijn). Verder eet ik (bijna) geen chips, koekjes of snoep meer. Natuurlijk heb ik af en toe wel een zwak momentje, maar dan beperk ik het tot een klein snoepje, zodat ik het resultaat van de afgelopen week niet verpest :)

Uiteraard ga ik de komende week weer gewoon verder met gezond eten. Daarna wil ik het sporten ook gaan oppakken. Ik ben benieuwd hoe dit zal gaan verlopen :)

Ter inspiratie nog even wat mooie, gezonde plaatjes:
Tot snel!

Volg Kleine Wondertjes ook via InstagramFacebookTwitterBloglovin' en Pinterest.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Ida,
  Toevallig ben ik vandaag begonnen met het trainingsschema van Kayla Itsines. Voor iemand die niet zo vaak sport is het best een pittige training. Je begint met Circuit 1 voor 7 minuten en dan circuit 2 voor 7 minuten. Dan beiden nog een keer, dus 28 minuten flink zweten. Heel zwaar, maar het geeft wel veel voldoening. Ik hoop dat ik het vol ga houden!
  Vanaf vandaag ook het voedingspatroon aanpassen. Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het echt effect heeft! En die plaatjes zijn zeker inspireren!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een collega van mij is ook onlangs begonnen, vooral met het sportdeel en vond het zwaar maar wel vol te houden. Ik ga het eens volgen, misschien is het ook iets voor mij.
  Groetjes, Cecilia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk al dat fruit. Wist je al dat Kayla naar Amsterdam komt? Staat op haar IG ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat heb ik gezien, lijkt me echt super, maar dan zit ik in Parijs :)

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...