Le Chic: voor girls met gevoel voor fashion!

le-chic-kinderkleding-meisjes

Zwoele avonden, stralende dagen aan het strand, de zon op je gezicht: de zomer maakt ons allemaal ontzettend blij en gelukkig. Ook de zomercollectie van Le Chic weet meisjes dat intense geluksgevoel te bezorgen. Met een beetje chique, een berg romantiek en een snufje bling-bling maakt het merk z’n reputatie meer dan waar. 



Miss Le Chic goes to Paris…
Pretty Little Ladies zullen zich geweldig voelen in de zwierige rokjes en de prinsessenjurkjes. De zomercollectie kent diverse nieuwe vormen in de jassen, waaronder de ruffled trenchcoat en de ballonjas met strikjes. Het bekende ‘Le Chic Rozenjasje’ ontbreekt niet en de bodywarmer heeft een bijzondere facelift gehad. De mooie gebreide uitgewerkte vestjes in zachte knit zijn ideaal voor de avonden of de iets minder mooie dagen. Het artwork op de T-shirts is inspirerend. Gestreepte shirts, plisséjurkjes en rokjes, het Le Chic ‘Chanel’ pakje, een skinny in barokstof, bloemenprints, glimmertjes: alles straalt en ademt feest! 

My favourite blue
De tweede levering van de zomercollectie kenmerkt zich door een klassieke look met een stoere uitstraling in een perfecte mix en een vleugje romantiek. Diversiteit aan blauwtinten gecombineerd met denim en items met kant, strass en steentjes. Zwierige rokjes van stretch met kleine een stoer afgewassen leren jasje, oversized shirts, stretch broekjes en rokjes met destroyed effect (maar door strass dan toch weer typisch Le Chic!). De shirts in deze levering kennen een vernieuwde shape en het artwork bestaat uit veren, strikjes, ruffles en rhine stones.

Happy glamourous couture
De derde levering is uitgevoerd in de kleuren poederroze, zacht blauw, catchy coral, wit en zandtinten. In deze levering een jog met glamourous touch. Allover butterflyprints met bloemen, een fake suede giletje met slierten: alles is even leuk! 

le-chic-kinderkleding-meisjesle-chic-kinderkleding-meisjesle-chic-kinderkleding-meisjes

Over Le Chic
Sinds 2008 heeft Le Chic het chiquere segment in de kinderkledingbranche weten te veroveren. Casual chique voor een feestje, maar ook voor een schooldag of om lekker in buiten te spelen. De kleding is verkrijgbaar in de maten: 62 tot en met 164. Sinds 2014 is er gestart met een newborn pakket verkrijgbaar in de maten 50-68.

Volg Kleine Wondertjes ook via InstagramFacebookTwitterBloglovin' en Pinterest.

3 opmerkingen:

  1. Op kleertjes.com zag ik de collectie inmiddels online staan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een prachtige collectie mijn dochter heeft al veel dingen er van en nig maar maatje 62...het zijn echte prinsesje ben oom al maatjes groter aan het kopen

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...