Spam je Blog!


Sinds vorige maand heb ik een nieuw vast item op mijn blog: Spam je Blog! Iedere maand plaats ik een blog waarbij ik andere blogs de gelegenheid geef om zich voor te stellen en zichzelf te promoten. Dit om zelf nieuwe blogs te ontdekken en om mijn bezoekers de mogelijkheid te geven kennis te maken met andere leuke blogs. En uiteraard ook om mijn mede-bloggers de kans geven hun blog een beetje bekender te maken. 

Dus schroom je niet en Spam je Blog! Ik ben benieuwd naar jullie reacties :)

Volg Kleine Wondertjes ook via Bloglovin'InstagramFacebookTwitter en Pinterest.

14 opmerkingen:

  1. Wel, dat ga ik nu eens doen ... Ik ben een Belgische blogger/mama/juf/creatieveling die over haar ervaringen vertelt... Je kan me vinden op http://unicornsandfairytales.be en via mijn blog kan je me ook volgen via instagram, twitter en facebook! Bedankt!!!! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reizen, uitjes en hotspots voor ondernemende gezinnen. http://www.uitenthuismetkids.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn blog heet Confessions of this Shopaholic en zoals de naam al weg geeft: I love shopping! Op mijn blog kun je vooral terecht voor fashion trends, shoplogs, wishlists, outfit posts en nog veel meer! http://shopaholicoverhere.blogspot.nl/ Hoop dat jullie allemaal een kijkje nemen.
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mijn blog http://www.gratefuldays.nl staat in het teken van dankbaarheid en de mooie dingen in het leven. Ook blog ik over persoonlijke dingen, fotografie, video en andere dingen die ik graag met jullie wil delen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik spam graag mijn blog http://www.hetmoederfront.com. Dit is een informatief blog dat verder gaat dan de roze wolk.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ooo leuk, mag ik mijn beide blogs spammen? Ja toch? :)

    http://homeiswherethemagichappens.blogspot.nl/ is een persoonlijk blog waar ik (43, zoon van 8, fulltime moeder) alles wat mij zoal bezighoudt deel.

    http://mamaindeovergang.blogspot.nl/ is een persoonlijk blog waar ik al het geneuzel omtrent mijn overgangsverschijnselen van me af schrijf.

    Wees welkom om mee te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. www.meisje-eigenwijsje.nl
    Mijn blog is net zoals ik ben.. lekker eigenwijs.
    Gaat over moederschap, maar ook over recepten, lifestyle en nee ik ben niet alleen maar positief want heel het leven is niet alleen maar een grote roze wolk.. Je dondert soms ook naar beneden en ook daar schrijf ik over!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou wat leuk, dankjewel voor deze mogelijkheid. Ik vind het ook altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

    Mijn naam is Petra en 18elf.nl is mijn persoonlijke blog. Een mama- en lifestylebog. Je leest hier persoonlijke verhalen over hoe ik mijn gezin en bedrijf combineer. Het gaat over de dagelijkse dingen die ik meemaak. Als moeder, ondernemer met Studio Schrijf, freelance tekstschrijver & blogger, als vrouw (van), als mens. En als zwangere.

    Gezellig als je een kijkje komt nemen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Dewi, wat leuk dat we mogen spammen. Mijn blog is een fashion lifestyle blog met af en toe een beauty artikel tussen. Ik ben trouwens een echte new born blogger, want me blog bestaat nog net 7 weken. Die heet www.stylebyfemme.com :-) See you there ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. http://anneminkehakvoort.wordpress.com/2014/09/24/de-enige-ware/

    Grote en kleine gebeurtenissen uit het dagelijkse leven van een gezin met zes opgroeiende kids, een gescheiden moeder en een veelheid aan inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Bedankt voor de nominatie! Ik wil er wel iets mee doen, maar i.v.m. drukte het kan even duren :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Fijn dat we mogen spammen! Ik ben Evy en ik schrijf op www.mbfl.blogspot.com. Ik schrijf artikelen over make-up, beauty, fashion en lifestyle. Mijn lifestyle bestaat vooral uit dansen. Ergens in mei ben ik met mijn team Nederlands kampioen geworden en zondag hebben we weer onze eerste wedstrijd van dit seizoen. Bij Fashion moet je denken aan OOTD's, want ik heb zo mijn eigen stijl. Verder plaats ik veel reviews, af en toe beauty-tips, DIY's en nog veel meer!
    Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt.
    Bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/10563199
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik schrijf voor al over 2e hands kinderkleding, ik heb al meerdere leuke artikelen geplaatst:
    http://www.vintage-kids.nl/tweedehandskinderkleding-blog.html

    Ook schrijf ik wat over mode en beauty: http://www.modamoda.nl/

    succes met je blog

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Goed initiatief! Ik blog over wat mijn verslaving in het verleden kapot maakte en wat het clean worden mij vandaag de dag aan positieve impulsen brengt. Mijn aandacht gaat ook uit naar de moeilijke periodes van herstel : http://nickmazona.com/

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...