Kadootjes voor haar maakt (gezond) koken leuker dan ooit! *

Bananenbrood, diverse gezonde cakes en muffins, quinoa salades, smoothies, regelmatig zie ik recepten voorbij komen van dit soort heerlijke en gezonde creaties, vaak voorzien van de mooiste foto's. Het is tegenwoordig helemaal hip om supergezond te eten en het is nog hipper om al dit gezonde lekkers helemaal zelf te maken. Ook ik sta regelmatig in de keuken om één of ander gezond recept uit te proberen. 

Ben of ken jij iemand die het ook leuk vind om regelmatig de keuken in te duiken om iets lekkers te koken of te bakken? Dan moet je echt even een kijkje nemen bij Kadootjes voor haar. Deze superleuke webshop verkoopt allerlei sfeervolle cadeautjes, voor iemand anders, maar ook voor jezelf! En ze hebben een hele leuke collectie met allerlei mooie keukenaccessoires en keukentextiel
Zo kwam ik o.a. deze superschattige receptenboekjes tegen. Ideaal om al die lekkere, gezonde recepten die je op internet tegenkomt bij elkaar in één boekje te verzamelen!

      

Helemaal handig is deze prachtige kookboekstandaard. Zo kun jij makkelijk de recepten lezen en wordt jouw kookboek niet vies. Deze standaard matcht natuurlijk ontzettend mooi met één van de eerdergenoemde receptenboekjes. 


Helemaal in stijl koken doe je met het leuke keukentextiel van Clayre en Eef. Er zijn verschillende series verkrijgbaar. De serie die ik ontzettend leuk vind heeft de toepasselijke naam "Let's Cook"

        

En ben je klaar met het bakken van die gezonde muffins of heerlijke cake? Dan mag een kopje thee natuurlijk niet missen! Bij Kadootjes voor haar verkopen ze heerlijke verse thee van het merk Tafelgut. Er zijn verschillende smaken verse thee met klinkende namen als "Melissa French Orange", "Tropical Star" en "Mango-Lime Spritzer". De thee zit verpakt in hele mooie schattige blikjes:

         

Dus ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeautje of zoek je leuke accessoires voor jezelf voor in de keuken? Kom dan zeker even langs bij Kadootjes voor haar, de webshop met sfeervolle gifts voor klein en groot.

* Dit artikel is een advertorial.


Volg mij ook via Bloglovin'Instagram, FacebookTwitter en Pinterest.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...