Het is feest bij Speelgoed Kiki, daarom nu 10% korting op alles!

De tijd vliegt, de nieuwe webwinkel van Speelgoed Kiki is alweer een maand online! Met hier en daar een probleempje, leuke samenwerkingen en al een hoop nieuwe fans kunnen ze zeggen dat de eerste maand geslaagd is. Wat is er in die eerste maand is gebeurd? Het opvallendste is dat Speelgoed Kiki "sociaal” is geworden. Facebook hadden ze al, maar nu zijn ze ook te vinden op Twitter, Pinterest, Google+ en YouTube, dat is best leuk! In contact komen met nieuwe mensen, al die leuke foto’s van kindjes zien voorbijkomen, zien dat blogartikels gelezen worden. Helemaal top!


Maar ze vieren méér dan 1 maand online zijn. In het weekend is het bij Speelgoed Kiki in het dorp "braderij”. Voor Nederlanders een totaal nieuw woord. Men zegt ook wel braderie, maar dat heeft bij onze noorderburen toch een andere betekenis. Een braderij is eigenlijk één groot straatfeest, met hier en daar een bar, een frietkraam, een stoet en alle winkels zijn dan de hele avond open. Super gezellig! 


Als speelgoedwinkel mag Speelgoed Kiki daar dan ook niet ontbreken. Dit jaar kunnen kindjes aan hun kraam komen „vissen”. Ze vissen met een houten hengel en een haakje in een doos vol pakjes. Daar kunnen ze leuke cadeautjes mee winnen, zoals een stuiterbal, een magneet of leuke stempeltjes. Met een beetje geluk win je zelfs de hoofdprijs: een houten speelgoedwinkelkarretje volledig gevuld met speelgoed!
Omwille van deze gelegenheden geeft Speelgoed Kiki iedereen een leuke korting op alles! Gebruik de code "braderij” en geniet vanaf 6 juni t/m 8 juni van maar liefst 10% korting! Leuk toch? Zo’n braderij?


Volg mij ook via Bloglovin'Instagram, FacebookTwitter en Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...