SAMENWERKEN / ADVERTEREN

Wat leuk dat je interesse hebt om met mij samen te werken! Mijn blog Kleine Wondertjes is een mama lifestyle blog over o.a. moederschap, baby & kind, zwangerschap, (kinder)mode en een gezonde(re) levensstijl, met daarnaast regelmatig persoonlijke blogs over mijn eigen leven als mama. Het is tevens een groeiend platform voor nieuwe, leuke en unieke producten of diensten, met als doelgroep (aanstaande) moeders met kleine kinderen.

Is dit ook jouw doelgroep? Dan is het mogelijk om via Kleine Wondertjes aandacht te genereren voor jouw webshop of bedrijf. Er zijn verschillende leuke mogelijkheden om samen te werken. Deze worden hieronder toegelicht. Heb je zelf een leuk idee? Dan hoor ik dit graag!

Blog/advertorial 
Een advertorial is een blogpost met foto’s waarin jouw webshop, product of dienst uitgelicht wordt. Hierbij doe ik mijn best om er een leuk verhaal van te maken dat goed aansluit bij mijn bezoekers. In de tekst worden uiteraard een aantal links geplaatst naar jouw website en jouw product of dienst. Een advertorial wordt meerdere keren op o.a. Twitter, Facebook en Pinterest gepromoot. Een voorbeeld van een advertorial vind je hier.

Winactie
Vrouwen zijn dol op winacties! Een winactie genereerd vaak een enorm hoog bereik op Social Media. Winacties worden getweet en op Facebook geplaatst en door de vele retweets, likes en shares komen jouw winactie en jouw bedrijf bij duizenden mensen terecht.

Banner/linkplaatsing
Op de hoofdpagina van Kleine Wondertjes is het mogelijk een link te plaatsen onder het kopje 'Mijn favoriete webshops' in het rechter zijmenu. Dit zijmenu is zichtbaar op alle pagina's en naast al mijn blogposten. Een link op de hoofdpagina is dus altijd in beeld! Het is ook mogelijk om een banner (125x125px) te plaatsen op de pagina 'Leuke webshops & meer'. Deze pagina geeft een verzameling weer van diverse leuke webshops en bedrijven.


Persberichten/beurzen/events
Via mijn blog wil ik (aanstaande) moeders en vrouwen graag op de hoogte houden van het laatste nieuws over het moederschap, baby & kind, zwangerschap, (kinder)mode en andere gerelateerde onderwerpen. Ik ontvang daarom graag vrijblijvende uitnodigingen en persberichten via klwondertjes@gmail.com.

Jij kan jouw webshop, product of dienst al laten promoten vanaf € 25,-.

Social Media statistieken

Twitter: 2050+ volgers
Facebook: 1225+ likes
Bloglovin': 675+ volgers
Pinterest: 250+ volgers
Instagram: 250+ volgers


Waarom samenwerken?

Blogs zijn hot! Om van jouw webshop of bedrijf een succes te maken, is online promotie tegenwoordig een must. Echter online adverteren kan erg prijzig zijn, dat weet ik uit eigen ervaring (ik had voorheen een eigen webshop). Daarom wil ik jou hier graag bij helpen! Via mijn blog bied ik jou de mogelijkheid om jouw webshop of bedrijf tegen een zeer voordelig tarief online onder de aandacht te brengen bij jouw specifieke doelgroep. 

Hierdoor krijg jij:
  • een hogere ranking in Google door directe links naar jouw webshop/website
  • promotie van jouw webshop op o.a. Facebook, Twitter en Pinterest
  • meer bezoekers uit jouw specifieke doelgroep 
  • meer tijd om jou te richten op andere belangrijke zaken rondom jouw bedrijf 
  • en nog veel meer!

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je jouw bedrijf graag aanmelden?

Neem dan contact met mij op via klwondertjes@gmail.com. Ik beantwoord jouw vragen graag!


Recensies

Wil je graag een recensie-exemplaar naar mij opsturen? Dat kan! Het adres is:


Kleine Wondertjes

T.a.v. Ida Philips
Hoogenwaardstraat 102A
3042 HP Rotterdam

Het toesturen van een recensie-exemplaar is geen garantie voor het plaatsen van een artikel op mijn blog. Wil je liever gegarandeerd zijn van een plaatsing? Dan kun je contact met mij opnemen voor meer informatie en mijn tarieven via klwondertjes@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...