Update: wel of niet terug naar het Westen?

Een paar maanden geleden deelde ik met jullie een blog waarin ik schreef over onze twijfels om eventueel weer terug naar Rotterdam te verhuizen, de stad waar wij zes jaar hebben gewoond voordat wij weer in het Noorden van het land zijn gaan wonen. 


Regelmatig krijg ik nog de vraag of wij hier inmiddels al een beslissing over hebben genomen. En telkens kon ik hier geen antwoord op geven. Maar sinds kort kan ik dat wel........


Wij gaan terug naar Rotterdam!Zoals jullie weten was dit geen gemakkelijke beslissing. Maandenlang hebben we alle voors en tegens tegen elkaar afgewogen. Ook hebben we de afgelopen periode geprobeerd om er hier in het Noorden nog iets van te maken door o.a. te solliciteren en een cursus te volgen, maar het mocht niet baten helaas. Mijn tijdelijke contract wordt niet verlengd en voor mijn partner zit er ook niet meer in dan 20 uur per week met telkens tijdelijke contractjes. Tijd dus voor drastische maatregelen ;)

Wanneer we gaan verhuizen weten we nog niet precies, we hopen ergens in februari/maart en anders zodra mijn partner een baan heeft gevonden. En zodra we een woning gevonden hebben uiteraard, ook wel handig ;)

Het worden spannende tijden dus! Maar ik heb er superveel zin in! Ik verheug me er enorm op om weer in (de buurt van) een grote, bruisende stad te wonen. Heerlijk shoppen bij de vele leuke winkels, boodschapjes doen bij de toko en allerlei lekker eten op de hoek van de straat :) en most of all: een mooie carrière en toekomst opbouwen, WOOHOO!

Ook Dévi verheugd zich op de verhuizing, al is hij natuurlijk nog te jong om te overzien wat er precies allemaal gaat gebeuren. Wij proberen hem zo enthousiast mogelijk te maken en te houden door er regelmatig met hem over te kletsen en de leuke dingen van Rotterdam te benoemen, zoals reizen met de tram en de metro, Diergaarde Blijdorp en een McDonalds om de hoek ;) Uiteraard benoemen wij ook de veranderingen, zoals een nieuwe school, nieuwe vriendjes en een nieuwe gastouder. Zo hopen wij hem zo goed mogelijk voor te bereiden op de verhuizing :)

Zodra ik meer weet over onze plannen, plaats ik uiteraard weer een update. Als afsluiter hierbij nog even een supermooi plaatje van de skyline van Rotterdam:


Volg Kleine Wondertjes ook via InstagramFacebookTwitterBloglovin' en Pinterest.

7 opmerkingen:

 1. Hoihoi! Ik volg je blog nu een poosje maar heb (geloof ik) nog nooit gereageerd. Ik woon zelf ook in omgeving Rotterdam en mijn schoonouders wonen in het hoge noorden (Friesland) en als ik daar ben dan kan ik enorm genieten van de rust en de ruimte. Soms denk ik dan wel eens: wat zou het heerlijk zijn om daar te wonen! Maar als ik dan weer terug ben in Rotterdam, dan ben ik toch ook wel weer heel blij met dingen als de winkels om de hoek en het bruisende centrum :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend, zeg! Ik hoop dat het allemaal op zijn pootjes terecht komt en jullie daar goed jullie draai vinden. Heel veel geluk en succes alvast!

  Liefs, Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jullie naar Rotterdam verhuizen. Leuke stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend! En wat fijn dat je de knoop hebt kunnen doorhakken.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spannend hoor weer terug naar Rotterdam! Heel veel succes alvast met de op handen zijnde verhuizing en natuurlijk heel veel geluk in Rotterdam!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt er ook een heel leuke waterspeeltuin: http://www.plaswijckpark.nl/
  Mijn familie komt er oorspronkelijk vandaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die ken ik idd :) daar ben ik al een paar x met Dévi geweest, en komende zomer dus zeker weer!

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...