Spam je Blog, Webshop & Social Media!


Het is inmiddels alweer december, wat gaat de tijd toch snel! Tijd voor een nieuwe Spam je Blog! Iedere maand plaats ik een blog waarbij ik andere blogs de gelegenheid geef om zich voor te stellen en zichzelf te promoten. Dit om zelf nieuwe blogs te ontdekken en om mijn bezoekers de mogelijkheid te geven kennis te maken met andere leuke blogs. En uiteraard ook om mijn mede-bloggers de kans geven hun blog een beetje bekender te maken. 

En omdat december een feestmaand is, maak ik van deze Spam je Blog ook een feestje! Je mag namelijk naast je blog, ook je Facebook, Twitter, Bloglovin en/of Instagram spammen. Ook webshops zijn deze maand welkom om gezellig mee spammen :)

Dus schroom je niet en Spam maar raak! Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties


Volg Kleine Wondertjes ook via Bloglovin'InstagramFacebookTwitter en Pinterest.

18 opmerkingen:

 1. Ik heb dit nog nooit gedaan omdat ik pas 3 dagen aan het bloggen ben. Maar wat leuk dat SPAM JE BLOG. Zou graag feedback krijgen van de ervaren bloggers over mijn site: www.mamatothemax.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat leuk!! Kijk eens een keertje op mijn blog: www.sanslife.com alle links naar mijn social media kun je op mijn blog vinden :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Verrassend Genoeg is een lifestyle blog met iedere dag verrassende content op het gebied van gezond en leuk leven. Leuker omdat je gezond leeft en gezonder omdat je leuk leeft. http://www.verrassendgenoeg.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey! Ik zal mijn blog eens delen hahaha. Ik ben Maxime en ik schrijf op mijn blog www.fortifesti.nl over fashion, beauty, lifestyle en persoonlijke dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tips voor webshops en over online marketing. Voorbeeld vind je hier: https://www.adcrowd.com/nl/blog/rosannes-tips-belang-van-het-krijgen-en-managen-van-reviews-voor-webshops

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zou driemaal scheepsrecht zijn? Dit is al de derde keer dat ik probeer te reageren :)
  Ik ben Karen en moeder van Lin. Op www.karenmee.wordpress.com schrijf ik over ons niet zo gemiddelde leven. Via www.facebook.com/overeenlevenmetwielen of twitter @karenmeeschrijf kan je ons volgen :)
  Leuk als je een keertje langskomt op mijn blog. En nu ga ik zelf snel kijken bij de andere blogs hierboven, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk zeg!

  Ik ben Laura, 32 en mama van Damiën ( 8 ) en Daelyn ( 5 ) Damiën heeft een lichamelijke beperking en begint dat nu ook te snappen, dus dat levert wel wat verdrietige momenten op. Daarnaast schrijf ik op mijn blog over het Day Zero Project, DIY, uitjes, boeken, films en ga zo maar door. Lijkt me leuk om je daar eens terug te zien. Via de site kun je ook terecht komen op mijn Facebook en Twitter.

  O, ja...en ik maak ook nog vogelvoedertaarten die ik verkoop... ;-)

  www.lauracollin.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Doe ik graag aan mee.
  Je vindt mijn blog op www.minimodeblog.nl. Verder op facebook.com/minimodeblog en instagram.com/minimodeblog

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik blog op www.mamsatwork.nl over de combinatie werk en privé, daarnaast heb ik nog een webshop in toffe kinderkleding www.zazou.eu (nu met 30% korting, altijd leuk :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Ik blog op http://mamameteenblog.nl.
  Deze maand een klein feestje op mijn blog omdat ik alweer meer dan een maand blog. Met een kleine Winactie. Kom eens langs! Leuke blogs hier trouwens😊

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi!

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen :). Mijn naam is Annemae, een 16 jarige studente die op www.byannemae.blogspot.nl blogt over haar leven, dingen die ze mee maakt, beauty en lifestyle. Neem vooral een kijkje en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

  Liefs Annemae

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik spam mijn hardloopblog voor moeders: http://www.renmamaren.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Ida,
  Leuk dat we ons blog mogen spammen. Mijn naam is Josan ik blog voor www.goodgirlscompany.nl een blog voor meisjesmoeders. Verder vind je me ook op facebook http://www.facebook.com/pages/GoodGirlsCompany/161465053888718 Twitter http://twitter.com/GoodGirlsCo, Pinterest http://www.pinterest.com/goodgirlsco/ en sinds kort op Instagram http://instagram.com/goodgirlscompany en Bloglovin http://www.bloglovin.com/blog/13269029.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heyhey, leuk dat we mogen spammen!
  Wij zijn Anique en Celine. Wij bloggen over beauty, lifestyle, food, boys en nog veel meer met een persoonlijke touch!

  bloglovin: https://www.bloglovin.com/blog/12800301

  Blog: www.thebeautyboulevard.nl

  Ik heb nu ook een giveaway van start laten gaan! Neem je een kijkje? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk, spam artikeltjes :)
  Ik ben Saskia, 26 jaar en getrouwd, poezenlady en theeleut... Ik blog al heel wat jaartjes op mijn persoonlijke blog http://www.iliveformydreams.com :) Neem ik een kijkje zou ik zeggen!


  Mijn Instagram & Twitter zijn: Sassie__

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Spam, spam voor creatief lifestyle blog: www.badschuim.eu.

  Wat voor blog is het:
  Badschuim.eu is een creatief en kleurrijk lifestyle blog. Op Badschuim.eu vormen we leuke momentjes om in blogberichten die jou opvrolijken. De berichten gaan over DIY (do-it-yourself) projectjes voor en met kinderen maar ook voor in huis of om kado te doen. Daarnaast vind je er ook berichten over dagjes uit, vakanties en leuke dingen om (samen met je gezin) te doen, boekverslagen, traktaties en Dutch Bento’s (een gezonde gepimpte boterham). Onlangs zijn we gestart met het item 'In ThE pIcTuRe'. Je kunt hierbij bekende,maar ook minder bekende en zelfs opstartende, (online) shops en workshops ontdekken. We brengen hun persoonlijke verhaal en passie.

  Ik hoop jullie te mogen zien op mijn blog! Laat gerust een reactie achter: super leuk!
  Creatieve groetjes Ceciel!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk dat je dit doet! Ik heb samen met mijn zus een blog www.stijlenschatjes.nl. We bloggen over beauty, lifestyle en leven met en zonder jonge kinderen. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hallo dames,

  wij, van Team Your Frosting, zijn een leuke webshop begonnen met armbandjes, horloges en meer. Elke maand sowieso nieuwe producten en voor weinig geld! Meer weten? Ga naar http://www.yourfrosting.com en gebruik kortingscode: opening10 voor 10% korting op je eerste bestelling!

  Liefs,

  Team Your Frosting

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...