Wis & Waarachtig, voor een bijzonder cadeau

Via Twitter kwam ik in contact met Tamara Jansen, de eigenaresse van Wis & Waarachtig. Een superleuke webshop met bijzondere cadeaus en persoonlijke, vrolijke kinderkameraccessoires. Allemaal met de hand gemaakt.Mensen blij maken met een bijzonder cadeau, een persoonlijk cadeau, dat is wat Tamara drijft. En wat is er mooier dan het geven en krijgen van een cadeau dat speciaal voor jou ontworpen en gemaakt is. Die bijzondere, persoonlijke cadeaus vind je bij Wis & Waarachtig!

Tamara vindt het leuk om met de klant mee te denken in een bijzonder cadeau, zo wordt het cadeau helemaal uniek voor degene die het ontvangt.

Met liefde gemaakt, met liefde gegeven. Dat is het motto van Tamara. Op de website van Hip & Hot staat een leuk interview met haar, een kijkje achter de schermen bij Wis & Waarachtig.

Zelf vind ik deze mooie, stoere wandlampen echt heel leuk:

 Wandlamp Senna               Wandlamp vliegtuig
Wandlamp Sven              Wandlamp hart
Deze steigerhouten wandlampen geven een sfeervol licht en zijn dus erg geschikt als nachtlampje. 

Door hem te laten bedrukken met een afbeelding en/of naam naar wens heb je je eigen unieke wandlampje. In de webshop vind je meer van deze stoere wandlampen.

wis-en-waarachtig

Wis & Waarachtig verkoopt nog veel meer van dit soort gave, handgemaakte producten. Naast kinderkamerproducten verkopen ze ook hele leuke woonaccessoires, zoals kandelaarsjute huisjes en harten en sloophouten huisjes.

En ook aan papa is gedacht, zo hebben ze voor Vaderdag ook een aantal ontzettend leuke producten om cadeau te geven. 

Neem dus snel een kijkje bij Wis & Waarachtig!


Volg Kleine Wondertjes ook via TwitterFacebookPinterest en Instagram.

4 opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...