Woonkamer (re)stylen


Op Pinterest kom ik telkens de mooiste plaatjes tegen met houten huisjes en hippe woonkettingen, dus ik heb besloten om hier zelf ook mee aan de slag te gaan. En zoals beloofd deel ik het resultaat van dit project hierbij met jullie :)

Het oorspronkelijke idee was inspiratie opdoen op Pinterest, shoppen, een plankje ophangen en inrichten en klaar! Maar helaas bleek onze witte muur gele plekken te hebben op de plaats waar een schilderijtje had gehangen en werd het een iets groter project dan ik in eerste instantie had gedacht. Ik heb hierdoor namelijk uiteindelijk de hele muur opnieuw moeten verven :) twee keer zelfs! Maar dit alles had ik graag over voor het idee dat ik in mijn hoofd had.


De spulletjes voor op het plankje heb ik allemaal bij Xenos gekocht. Ze hebben daar zoveel leuks voor zo weinig geld :) Ook voor kerst zag ik allemaal superleuke spulletjes, zoals de woonketting met 'Christmas' rechts op de foto, die kon ik echt niet laten liggen!

Naast de woonketting en de houten huisjes heb ik ook nog een aantal leuke zwart-witte accessoires gekocht, namelijk een zwarte wordbanner, twee leuke zwart-witte kaartjes en zwart-wit gestreepte maskingtape. Dit alles heb ik gekocht bij IkSticker.com

Het resultaat van mijn 'project' zie je op onderstaande foto's (die overigens niet erg scherp zijn, mijn excuses hiervoor :)):


Volg Kleine Wondertjes ook via InstagramFacebookTwitterBloglovin' en Pinterest.


7 opmerkingen:

 1. Ontzettend leuk!

  xx

  Curvybird.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van het één komt het ander! Ik vind het erg mooi geworden!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is wel echt mooi geworden! Wij hebben zelf laats een geweldige bank gekocht voor in de woonkamer. Zijn jullie ook van plan om nieuwe meubelen te halen of dat niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij ons is het ook zo gegaan. We wilde eerst alleen een nieuwe bank. Toen toch ook maar een nieuwe vloer want die was helemaal verschoten. We krijgen nu een mooie gietvloer. Echt spannend hij word over een week gelegd bij ons. Maar ja van het een komt het ander. Alles opnieuw geverft. Het is een heel project geworden. Maar ik hoop dat het straks net zo gezellig is als op de foto's hierboven. Plankjes, foto's dekentjes en bloemen. I love it.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...