Great News: ik ga weer aan het werk


Tijdelijk, maar toch :) vanaf vandaag mag ik weer voor drie maanden aan de slag bij mijn voormalige werkgever. Totaal onverwacht, maar ik ben er blij mee :) Even een paar maanden lekker aan de slag in een vertrouwde omgeving en dan weer verder kijken of we nog iets met onze verhuisplannen kunnen gaan doen (meer over deze plannen lees je hier).

Het zal wel even weer wennen zijn, van fulltime mama naar vier dagen werken. Dit brengt nogal wat veranderingen met zich mee. Zo zal Dévi moeten overblijven op school en zal hij na schooltijd naar een gastouder moeten. Ook heb ik dan natuurlijk een stuk minder tijd voor mezelf. Want hoe erg ik Dévi ook mis als hij op school is, ik geniet toch ook wel van mijn 'vrije' uurtjes waarin ik even het huishouden kan doen, of boodschappen, of lekker kan bloggen. 

Op het gebied van dit laatste zal er de komende periode daarom ook één en ander veranderen. Eigenlijk is er de laatste tijd ook al één en ander veranderd. Het begon allemaal met het crashen van mijn laptop. Hierdoor ben ik nu gedwongen om achter de vaste pc te werken en ben ik mijn favoriete werkplekje aan de eettafel kwijt. Aangezien het veel minder fijn werkt op de vaste pc, heb ik ineens veel minder behoefte om achter de computer te kruipen. Ook moet ik de pc delen met mijn vriend en kan ik er dus soms gewoon helemaal niet bij. En zo heb ik ineens veel meer vrije tijd en is er een wereld voor me open gegaan :) Mijn huishouden is bij, ik doe veel meer leuke dingen met Dévi, ik heb mijn avonden en weekenden terug en het allerbelangrijkste: ik ben een stuk minder gestresst! 

Al met al heeft het er wel voor gezorgd dat ik mijn droom om ooit fulltime als zelfstandig ondernemer te werken nu even op een laag pitje heb moeten zetten, maar stiekem vind ik dit eigenlijk ook helemaal niet zo erg. Ik geniet veel te veel van mijn vrije tijd en mijn gezin. Want ik ben er wel achter gekomen dat ik door de webshop en het vele bloggen toch best veel heb gemist. Hoe leuk het allemaal ook is, het kost gewoon heel veel tijd. Het internet gaat 24/7 door en als je succesvol wilt zijn, moet je er dus ook bijna 24/7 mee bezig zijn. En met een baan van vier dagen per week, zal dat niet gaan. Inmiddels heb ik me ook uitgeschreven bij de Kamer van Koophandel, zodat ik geen administratieve verplichtingen heb t.a.v. mijn blog. Ook dit scheelt enorm veel tijd :)

Zodra ik weer aan het werk ben, zal ik dus wat minder tijd aan mijn blog besteden en ga ik van 2-3 blogs per week naar 1-2 blogs per week. 

Ik zal dus niet helemaal verdwijnen, maar ik ga het voorlopig op het gebied van bloggen en ondernemen wel even iets rustiger aan doen :)

Tot snel!

Liefs Ida


Volg Kleine Wondertjes ook via Bloglovin'InstagramFacebookTwitter en Pinterest.

7 opmerkingen:

 1. Ik begrijp wel dat je even je blog op een laag pitje zet. Ik ben zelf nu fulltime mama en ik zou erg moeten wennen als ik weer moet gaan werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, gefeliciteerd! Ik ben zelf sinds vorige week ook weer aan het werk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je baan ook als is het tijdelijk. Ik snap het helemaal bloggen is nou eenmaal veel werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Alles tegelijk lukt jammer genoeg niet. Dus goed dat je de keus maakt om je blog op een laag pitje te zetten. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je baan! En veel plezier gewenst natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...