LCEE: Een sportieve collectie voor stoere boys

De zomercollectie van LCEE kunnen we dit jaar omschrijven als een klassiek sportieve collectie voor stoere jongens. Frisse kleuren worden gecombineerd met wit en navy wat een rijke uitstraling geeft.



Een collectie vol vernieuwende kleuren en artworks. Met de zomercollectie van LCEE stapt elke jongen zelfverzekerd de deur uit. Watergreen, turquoise en fel geel worden gecombineerd met wit en navy en dit zorgt voor nieuwe frisse outfits. 

Dévi zijn afscheid op de basisschool

Deze week was het dan zover, Dévi zijn laatste dag op de basisschool hier in het Noorden. Vanaf nu heeft hij voorjaarsvakantie en daarna zal hij starten op zijn nieuwe school in Rotterdam. Heel spannend, voor zowel Dévi als mama :)



Op naar fit & gezond week #2

fit-gezond

Ik zal maar meteen eerlijk zijn, ook week 2 is niet echt super verlopen hahaha dit is ook eigenlijk zo typisch iets voor mij, helemaal vol zitten met plannen, maar er in de praktijk niets van terecht laten komen :) Ik wil ook vaak gewoon teveel. En een project als dit starten terwijl je midden in een verhuizing naar de andere kant van Nederland zit, is ook gewoon niet zo handig. Want verhuizen geeft stress, en stress doet mij eten ;-D

Een dagje uit mijn leven als mama - woensdag 11/2/2015

Ik ben telkens weer op zoek naar leuke nieuwe items om op mijn blog te plaatsen. Aangezien persoonlijke blogs vaak goed worden gelezen en het personaliseren van mijn blog één van mijn voornemens voor 2015 is, lijkt het mij leuk om regelmatig een dagboekje bij te houden van random dag uit mijn leven als mama. Ik denk dat dit voornamelijk de woensdag zal worden, aangezien dit straks mijn roostervrije dag is en ik dan veel tijd met Dévi doorbreng. Voor de afwisseling zal ik af en toe ook eens voor een zaterdag of een zondag gaan :)


mamablog

Milestone™ Cards komt met speciale nijntje reeks voor vastleggen bijzondere momenten

De meest bijzondere momenten in het leven kun je vanaf nu ook vastleggen met de nijntje reeks van Milestone™ Cards. Met deze jongste telg in de Milestone™ Cards familie brengt het merk een ode aan dit Nederlandse icoon dat dit jaar haar 60-ste verjaardag viert. Met de nijntje reeks van Milestone™ Cards kun je alle hoogtepunten tijdens je zwangerschap, maar ook tijdens de baby-, peuter en kleutertijd van je kind op een originele manier vastleggen, bewaren en delen.

nijntje-milestone-cards

Op naar fit & gezond week #1

Vorige week plaatste ik een blog over mijn nieuwe, gezonde levensstijl. Zoals beloofd zal ik jullie hiervan op de hoogte houden, dus hierbij mijn eerste update :) 

fit-gezond

Ik zou graag willen schrijven dat het allemaal geweldig gaat en dat ik al kilo's ben afgevallen, maar helaas is dat niet het geval. Mijn #opnaarfitengezond loopt helaas nog niet helemaal zoals ik het graag zou willen. Het gaat qua eten al een stuk beter dan 'normaal', maar ik heb zeker nog een lange weg te gaan. Ik heb namelijk ontzettend veel moeite met niet snoepen en de combinatie met een verhuizing en een klein mannetje dat constant ziek is en mij 's nachts wakker houdt werkt ook niet echt. Maar ik blijf volhouden en elke kleine verandering is er één :) Benieuwd naar mijn week? Lees dan snel verder!

Spam je Blog!



Het is alweer even geleden dat ik een 'Spam je Blog' artikel heb geplaatst, december was de laatste keer. Hoog tijd dus voor een nieuwe 'Spam je Blog'! Iedere maand plaats ik een blog waarbij ik andere blogs de gelegenheid geef om zich voor te stellen en zichzelf te promoten. Dit om zelf nieuwe blogs te ontdekken en om mijn bezoekers de mogelijkheid te geven kennis te maken met andere leuke blogs. En uiteraard ook om mijn mede-bloggers de kans geven hun blog een beetje bekender te maken.

Dus schroom je niet en Spam maar raak! Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties


Volg Kleine Wondertjes ook via InstagramFacebookTwitterBloglovin' en Pinterest.

Nieuw leven, nieuwe levensstijl: op naar fit & gezond!

Ik weet het, ik heb er al zo vaak over geschreven en tot nu toe is er nog niet veel van terecht gekomen. Een gezonde levensstijl, in theorie weet ik er heel veel van, maar het lukt me maar niet om het in de praktijk te brengen. Toch geef ik niet op en ga ik er weer volop mee aan de slag! Met de verhuizing naar Rotterdam begin ik een nieuw leven en in dat nieuwe leven wil ik graag fit en gezond zijn. 


Door alle stress en zorgen van de afgelopen jaren ben ik tegenwoordig alleen maar moe, non-stop ziek en verkouden en heb ik totaal geen energie meer om iets te ondernemen. De afgelopen periode bestond mijn leven vooral uit werken, slapen en het huishouden. En hier ga ik verandering in brengen!   


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...