Update: wel of niet terug naar het Westen?

Een paar maanden geleden deelde ik met jullie een blog waarin ik schreef over onze twijfels om eventueel weer terug naar Rotterdam te verhuizen, de stad waar wij zes jaar hebben gewoond voordat wij weer in het Noorden van het land zijn gaan wonen. 


Regelmatig krijg ik nog de vraag of wij hier inmiddels al een beslissing over hebben genomen. En telkens kon ik hier geen antwoord op geven. Maar sinds kort kan ik dat wel........

Spam je Blog, Webshop & Social Media!


Het is inmiddels alweer december, wat gaat de tijd toch snel! Tijd voor een nieuwe Spam je Blog! Iedere maand plaats ik een blog waarbij ik andere blogs de gelegenheid geef om zich voor te stellen en zichzelf te promoten. Dit om zelf nieuwe blogs te ontdekken en om mijn bezoekers de mogelijkheid te geven kennis te maken met andere leuke blogs. En uiteraard ook om mijn mede-bloggers de kans geven hun blog een beetje bekender te maken. 

En omdat december een feestmaand is, maak ik van deze Spam je Blog ook een feestje! Je mag namelijk naast je blog, ook je Facebook, Twitter, Bloglovin en/of Instagram spammen. Ook webshops zijn deze maand welkom om gezellig mee spammen :)

Dus schroom je niet en Spam maar raak! Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties


Volg Kleine Wondertjes ook via Bloglovin'InstagramFacebookTwitter en Pinterest.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...