Babymerk nOeser zoekt modellen voor nieuwe collectie!

Babykledingmerk nOeser gaat over enkele weken haar nieuwe collectie fotograferen! Daarom zoekt nOeser weer enthousiaste kindjes die dolgraag op de foto willen. Aanmelden kan tot 8 december aanstaande. 



De fotosessie zal plaats vinden op vrijdagochtend 19 december in het nOeser hoofdkantoor in Zeist. Er worden baby’s gezocht die:

  • het leuk vinden om op de foto te gaan,
  • kledingmaat 62/68 hebben,
  • misschien al een beetje kunnen zitten, en
  • niet bang zijn voor een tikje chaos.
Tijdens de shoot ziet nOeser ook graag een tweeling voor een aantal duo foto’s.


Gezond recept: bananenbrood

Gezond en lekker, daar hou ik van! Ongezond en lekker trouwens ook, zoals jullie inmiddels wel weten ;) Maar ik eet en bak dus ook regelmatig iets gezonds :) Dit bananenbrood bevat o.a. amandelmeel en kokosolie is dit daarom gezond en verantwoord als lunch of tussendoortje.  


Het recept heb ik overigens niet zelf bedacht (helaas ben ik niet zo'n keukenprinses), maar komt van www.paleorecepten.nl.

Instagram Diary week 44 + 45


Hierbij weer een nieuwe Instagram Diary, ook deze keer weer een combi van twee weken, week 45 & 46. Veel leesplezier!


Great News: ik ga weer aan het werk


Tijdelijk, maar toch :) vanaf vandaag mag ik weer voor drie maanden aan de slag bij mijn voormalige werkgever. Totaal onverwacht, maar ik ben er blij mee :) Even een paar maanden lekker aan de slag in een vertrouwde omgeving en dan weer verder kijken of we nog iets met onze verhuisplannen kunnen gaan doen (meer over deze plannen lees je hier).

Het zal wel even weer wennen zijn, van fulltime mama naar vier dagen werken. Dit brengt nogal wat veranderingen met zich mee. Zo zal Dévi moeten overblijven op school en zal hij na schooltijd naar een gastouder moeten. Ook heb ik dan natuurlijk een stuk minder tijd voor mezelf. Want hoe erg ik Dévi ook mis als hij op school is, ik geniet toch ook wel van mijn 'vrije' uurtjes waarin ik even het huishouden kan doen, of boodschappen, of lekker kan bloggen. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...