Spam je Blog!


De maand oktober is alweer bijna voorbij, dus het is weer tijd voor de maandelijkse Spam je Blog! Iedere maand plaats ik een blog waarbij ik andere blogs de gelegenheid geef om zich voor te stellen en zichzelf te promoten. Dit om zelf nieuwe blogs te ontdekken en om mijn bezoekers de mogelijkheid te geven kennis te maken met andere leuke blogs. En uiteraard ook om mijn mede-bloggers de kans geven hun blog een beetje bekender te maken. 

Dus schroom je niet en Spam je Blog! Ik ben weer benieuwd naar jullie reacties :)


Volg Kleine Wondertjes ook via Bloglovin'InstagramFacebookTwitter en Pinterest.


Instagram Diary - week 42 + 43


Inderdaad, je ziet het goed, ik heb de titel van deze blog veranderd :) door de weeknummers te vermelden vind ik het iets overzichtelijker om bij te houden wanneer wat precies is gebeurd :) In week 42 heb ik bijna geen foto's gemaakt, maar in week 43 wel weer een heleboel, dus vandaar weer een combi :)

Het Molletje en zijn auto..... *

Enige tijd geleden ontving ik weer een leuk mailtje met de vraag of ik interesse had om een product te reviewen. Deze keer niet voor mijzelf of mijn partner, maar voor Dévi :)

Ik kreeg de mail van Lucie, de eigenaresse van Molletje & friends, een webshop met de allerleukste producten van Molletje en zijn vriendjes.



Molletje is het hoofdpersonage uit een gelijknamige reeks tekenfilmpjes. Misschien ken je ze nog wel van vroeger? Molletje is een vrolijk, schattig, sociaal diertje en leeft in een dierenrijk zonder klassenverschil. Samen met zijn vriendjes muis, konijn, kikker en egel beleeft hij spannende avonturen.

Mijn week op Instagram #12 & #13


Ja, jullie zien het goed, ook deze keer heb ik weer 2 weken gecombineerd. Ondanks dat ik momenteel even niet werk, heb ik het toch ontzettend druk en kom ik de laatste tijd wat minder aan bloggen en Instagram toe dan dat ik graag zou willen. Echter ik doe mijn best om jullie op de hoogte te houden :) 

Geef zwangerschapskleding een tweede kans via Happy Belly's! *


Ben jij zwanger en op zoek naar leuke zwangerschapskleding, maar wil je daar niet teveel geld aan uitgeven? Dan ben je bij Happy Belly's op het goede adres! Hier vind je de leukste tweedehands en outlet zwangerschapskleding van merken zoals Mama Licious, Noppies en Esprit tegen scherpe prijzen. 

En dat niet alleen, naast zwangerschapskleding verkoopt Happy Belly's ook diverse mooie kettingen, de Boobytag en de Mommy Measure. Leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven. Kun je geen keuze maken voor een cadeautje? Dan is een cadeaubon een leuke optie. 

Ook voor jouw baby heeft Happy Belly's een leuke collectie tweedehands babykleding in de shop, van merken zoals Name It, Lief en Mexx. 

Kinderkleding Tag!

Bij Blogmama kwam ik onlangs de Kinderkleding Tag tegen, met allerlei leuke vragen over kinderkleding. Ik vond het direct een leuke tag, dus ik ben zo vrij geweest om deze over te nemen :) Veel leesplezier!

1. Wat is je favoriete kinderkleding winkel? 

Zara, H&M, C&A, Hema, kinderkleding-tekoop.nl



2. Wat is je favoriete kinderaccessoire? 

Ik gebruik eigenlijk weinig accessoires bij Dévi, ik denk dat je dit sneller bij een meisje doet. Wel draagt hij soms een stoere pet of een zonnebril. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...