Moederdagtip: zonder hulp zelf je armband omdoen *

Het omdoen van een armbandje bij jezelf is vaak erg lastig. Meestal glipt het armbandje weg net op het moment dat je het slotje bijna vast hebt. Bij mij in ieder geval wel. Dus toen ik onlangs werd gevraagd om een review te schrijven over een handig hulpmiddel waarmee je zelf je eigen armband om kunt doen, was ik meteen enthousiast!

haakm

Het hulpmiddel waar het om gaat is de haakM, een superhandige en praktische uitvinding waarmee je heel makkelijk en snel zelf een armbandje om kunt doen. Eigenlijk onmisbaar voor iedere vrouw, want er zijn zoveel momenten waarop je dit kunt gebruiken. Bijvoorbeeld na een bezoekje aan de sportschool of de sauna of voordat je gaat stappen. De haakM is verpakt in een easygrip zakje waardoor je het echt overal mee naar toe kunt nemen. 

Mijn ervaring
Zelf heb de haakM laatst gebruikt voordat ik naar het openingsfeestje van de nieuwe winkel van mijn broer ging. Ik moest het bijgeleverde instructiekaartje vooraf wel even goed doornemen, maar na één keer zelf doen heb je het direct door en is het echt ideaal. In een paar seconden had ik mijn armbandje om, zonder hulp van mijn vriend. Op de website staat ook nog een handig filmpje en een uitleg in foto's.

haakm
De laatste stap, het enige wat ik nog hoef te doen is het slotje vastmaken.

Diverse modellen
Er zijn verschillende soorten haakM verkrijgbaar. Op de foto gebruik ik de standaard haakM. Deze is verkrijgbaar in een aantal mooie, frisse kleuren en met verschillende leuke glaskralen. In deze glaskraal zit een afbeelding van een roosje verwerkt. Echt superschattig! 

standaard-haakm

Naast de standaard haakM kreeg ik als extraatje ook nog de Typical Dutch toegestuurd. Deze haakM is voorzien van een mooie Delfts Blauwe print. HaakM is namelijk een echt Nederlands product, in Nederland ontdekt, ontwikkeld en gemaakt.

typical-dutch-haakm

Moederdagcadeau
De haakM is niet alleen handig voor jezelf, het is ook een superleuk en origineel Moederdagcadeau. Voor je eigen moeder, je schoonmoeder of om zelf te vragen als Moederdagcadeau ;) Voor het plaatsen van jouw bestelling kun je het bestelformulier invullen. Afhankelijk van PostNL wordt jouw haakM binnen 48 uur geleverd. 

De haakM is ook verkrijgbaar bij verschillende juweliers en verkooppunten in de zorg. Een overzicht van de juweliers vind je hier en een overzicht van de verkooppunten in de zorg vind je hier

Wat mij betreft is de haakM echt een aanrader, ik kan in ieder geval niet meer zonder!

* Deze review bevat één of meerdere door mij ontvangen producten.

Volg Kleine Wondertjes ook via TwitterFacebookPinterest en Instagram.

1 opmerking:

  1. Super handig inderdaad :) het is zo jammer om geen armbanden meer te kunnen dragen, snel bestellen zou ik zeggen ;)

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...